Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Láttátok már a pasitok farkát lankadtan is?
Nagyon nehéz ilyen pillanatot elkapni, mert ha észreveszi, hogy nézem, azonnal fel áll neki.
Szeretnék néha picit "játszani" vele, kicsit "tutujgatni", de sajnos lehetetlen, mert pillanatok alatt ágaskodik.
Egyszer volt hogy fél óra alatt 3× kivertem neki, na utána már nyugalomban maradt a kis drága.
2021. aug. 5. 13:06
Milyen helyzetben? Fürdés, zuhanyzás közben, alvás közben, öltözés közben, amikor együtt pucérkodunk.
2021. aug. 5. 13:07
Szex után is megnézem, szóval igen, láttam...
2021. aug. 13. 11:07
Igen. Ahogy a 13 aska írja.
Egy jó kiadós szex után úgy lóg neki, mint a szárítóra kiakasztott ruha.
Engem nagyon izgat. Próbálnék bele életet varázsolni, de nem megy. Teljesen lemerült. Vagy inkább kimerült.
Izgat, hogy nem tudom fölállítani. Nagyon izgi egy ilyen kimerült kukival orálisan játszadozni.
Én orgazmushoz jutok tőle. 🤷♀️
2021. aug. 13. 11:19
Az én pasimnak a harmadik orgazmusa után már nem áll fel.
2021. aug. 13. 19:32
Amikor jön egy debil kérdés és a válaszolók is tesznek rá egy lapáttal... 😄 Mindenki írjon a pasija farkáról némi infót. Méretet is kérünk, állva és lankadtan is, formát, ondó mennyiséget, orgazmusok átlag számát, hányszor láttatok lankadt kukit... 😉🤭 Rosszabbak vagytok, mint a tinik. 😄 Engem inkább az érdekelne, hogy a kérdező miért tette fel ezt a kérdést. Szűz, pasija sincs, kíváncsi tapasztalatlan, lankadtkuki fétises, arraveriamitírtok, a pasija megtiltja neki, hogy a lankadt kukiját lássa... 😄 Szóval kérdező? 🙂
2021. aug. 13. 20:01
Lankadtan?
Hogyhogy?
A fiúknak tud olyat is a kukijuk?
Azt hittem, hogy nekik mindig áll!
Na,most is tanultam valamit.
Már megérte ide feljönni.
2021. aug. 13. 20:06
Nekem mindig állva marad szex után. Az eddig partnereim meg is jegyezték, hogy miért áll még. Ezek szerint a pasik többségénél nem így van?
2021. aug. 22. 22:34
Sok időt töltünk együtt, van hogy meztelenül alszunk vagy úgy filmezünk. Az elején ő is takargatta de nem értettem miért. Ha merev vagy lankadt én akkor is meg szoktam simogatni. Nem úgy kezdődik a szex, hogy mindig már előtte fél órával felkészülünk és már készen kezdjük el. Random jön meg a kedvünk és ha nem szégyelli előttem, akkor sokkal többször, hiszen ruha nélkül még közelebb vagyunk egymáshoz.
2021. aug. 23. 12:12
Én évekig nem láttam, csak állva. Nem is tudom, hány éve voltunk együtt, amikor meglepődtem, mert akkor láttam először, hogy milyen pici neki amikor nem áll. Csak pár cm. Szerintem emiatt rejtegette. Ügyesen csinálta, mert észre se vettem, hogy rejtegeti. Amikor áll, akkor 14-15 cm és jó vastag. Szóval semmi baj a méretével, de lankadtan nekem nem mutogatta az első években.
2021. aug. 24. 01:48
Kapcsolódó kérdések: