Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Láttátok már a pasitok farkát lankadtan is?
Figyelt kérdés
Vagy mire leveszi a nadrágját szexnél, addigra feláll?2021. aug. 4. 21:11
1/20 anonim válasza:
Szerinted csak szexnél látják a farkadat?
3/20 anonim válasza:
Hány éves vagy? 10? Képzeld láttam már meztelenül akkor is,amikor épp nem szexeltünk.
4/20 anonim válasza:
Szex előtt már többnyire áll. De azon kívül persze látom lankadtan, ez teljesen természetes. Áll amikor állnia kell, és ennyi.
5/20 anonim válasza:
Szex után meg puha.
Elképesztő, ugye?
6/20 anonim válasza:
Persze, mert sokat meztelenkedünk együtt. Nekem úgy is tetszik a pénisze amikor csak lóg és izgi látni azt is amikor pillanatok alatt feláll és keménnyé válik. :)
7/20 anonim válasza:
Nem csak szex előtt láttam a volt párjaim farkát...
9/20 anonim válasza:
Az enyem annyira pici tud lenni, vicces olyankor. :D
Pont a napokban esett le a vercukrom, szarul voltam, es pont letoltam a nadragom a baratnom elott, mert oltoztem at, hat, azt mondta, sosem latott meg ilyen kicsi farkat. :D
Pedig ovono… :)
10/20 A kérdező kommentje:
És milyen helyzetekben láttátok lankadtan?
2021. aug. 5. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!