Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk/ferfiak! Mit reagalnatok, ha egy csunyabb lany beprobalkozna nalatok?
Köszönjük, erre roppant kíváncsiak voltunk
Alapszabály: a férfiak (ha ép nincs senkijük) akkor simán "csak szex" alapon megdugnának az elvárt szintjüknél 2-3 ponttal rosszabb kategóriájú nőt is.
Szóval ebből indulj ki, ha bekínálod magad csak szexre akkor van rá esély hogy ráharap. Rajta ne fogd magad vissza :) A leginkább kockázatos a storyban hogy beszerelmesedsz a pasiba pár dugás után és azt gondolod akkor már több is lesz köztetek, de ezt neked kell helyreraknod magadban.
25, az a baj, hogy szerintem nem csak 2-3 ponttal vagyok rosszabb. Nagyon csunyanak tart mindenki 😅
Egyebkent nem hiszem, hogy beleszerelmesednek, nem vagyok az a "romantikus" tipus, igazabol meg sose voltam szerelmes.
Nő vagyok és könyörögve kérlek, hogy ne tarts semmitől és menj oda bátran hozzá. Ha nem teszed meg, mindig ott lesz benned a kérdés, hogy mi lett volna, ha… Fogd fel úgy, hogy barátkozol, nincs tétje, csak egy kicsit dumálgatni akarsz. Szerintem pozitívan fogsz kijönni a történetből, mivel egy férfinek is jólesik, ha érzi, hogy kívánja egy nő.
Drukkolok neked, majd írj hogy alakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!