Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiuk/ferfiak! Mit reagalnatok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk/ferfiak! Mit reagalnatok, ha egy csunyabb lany beprobalkozna nalatok?

Figyelt kérdés
Roviden a sztori: tetszik egy szaktarsam egy joideje, szemelyesen nem ismerem, csak latasbol es online orakrol. O iden diplomazott, tehat valoszinuleg nem latom tobbet, ezert arra gondoltam, beprobalkozom nala valahogy. Nyilvan kapcsolatra nem kellenek, de mennyi lehet az eselye, hogy nem utasit el kapasbol, ha ramozdulok? 😅 Sok veszitenivalom tulajdonkepp nincsen, maximum beegetem magam egy kicsit.
2021. aug. 4. 16:27
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
hat mar az, hogy alacsony az sok lanynal instant kizaro ok, meg a sovanysag is, de persze tetszhet barki barkinek, erre nincs keplet.
2021. aug. 4. 16:54
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Elkezdenék vele ismerkedni, és ha normális, értelmes, elviselhető a lány, akkor összejönnék vele. Mi férfiak sokkal ritkábban utasítunk el valakit kapásból a külseje alapján, mint ti.
2021. aug. 4. 16:57
 13/30 anonim ***** válasza:
0%

Ez teljesen f-szság, én pl. egy olyan nőt nem dugok meg, aki nem tetszik, és sok férfitársam van még így.

Minek? Semmi értelme.

Ha annyira nem bírok magammal, és annyira nem jön össze egy olyan csaj, akihez vonzódok, akkor ott a rosszlányok, tele van jobbnál jobb testű csajokkal.

2021. aug. 4. 17:19
 14/30 anonim ***** válasza:
88%
A rosszlányok???Jobbnál jobb testű?Fura izlesed van ha az agyong.cizett roma csajok neked a szép..
2021. aug. 4. 17:21
 15/30 A kérdező kommentje:
Most akkor erdemes vagy hagyjam inkabb? Elegge megoszlanak a velemenyek 😃
2021. aug. 4. 17:23
 16/30 anonim ***** válasza:
53%

Neked nem sok gőzöd van arról, hogy milyen csajok vannak ott, nem csak roma csajok vannak, teleg-cizni meg nem szokták őket, mert gumiban csinálják.

2021. aug. 4. 17:23
 17/30 anonim ***** válasza:
94%

Vannak igényekkel rendelkező férfiak is. Több lányt utasítottam már vissza mint amennyivel lefeküdtem. Csak az ilyen élettelen idióták akik csak videón láttak puncit akarnak minden lyukat megdugni.

2021. aug. 4. 17:24
 18/30 anonim ***** válasza:

Hát kedves 13-as akkor Te és a Barátid kivételek. Nálunk aki él és mozog azt levarjuk, főleg 24 évesen, még a legyet is reptében, napi 5-6 hoki sem árt meg, szóval a kérdezőnek elég nagy esélye van.

A kérdezőre visszatérve: Egy lánynak mindig több esélye van mint egy fiúnak, ezt nem lehet tagadni, sok pasinak tetszik is ha a lány kezdeményez, szóval amúgy próbáld meg nyugodtan, én pasiként is eljutottam oda ha nem tetszek valakinek és ezt kimondja nem török össze mint egy kis lúzer, mert a szépség relativ :) Valakinek ocsmány vagyok, valakinek meg nem.

2021. aug. 4. 17:24
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező

Mivel úgysincs vesztenivalód mindenképp próbálkozz be. Megbánnád később hogy nem tetted meg

2021. aug. 4. 17:26
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
És ne legyél ennyire önbizalomhiányos! Én annak a híve vagyok hogy lássa az ember a realitásokat és tudja magát objektíven kezelni, de azért ilyet mondani hogy komoly kapcsolatra biztos nem kellenél hülyeség
2021. aug. 4. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!