Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavart szűzként hogy a párotok nem az?
Oké ez egy fura kérdés tudom, vagy éppen gyerekes lehet de 18 éves vagyok és igeeeeeeeeen lehet nem normális hogy ezen agyalok xd
Jöhet hieg-meleg de az a helyzet hogynagyjából 5 éve hallgatom a körülöttemlévő lányok saját sztorijait és viccet félretéve mindegyik olyannal csinálta aki szintén szűz volt.
Szóval így mindketten szüzek voltak és ezt tökre "istenítették" hogy tök jó mert romantikus/mindkettő tapasztalatlan meg hasonló.
Én most vagyok a második kapcsolatomban és jól érzem magam benne de mégis bennem van ez amit ugye a legtöbb (már) tapasztalattal rendelkező ember állít és tökre elszomorít.Mondom lehet szánalmasnak tűnök, a jelenlegi barátomnak is volt már vagy 7 barátnője aztán ja.
Igazából érdekelne hogy erről mi a véleményetek , hátha segít nekem ezen így nem kattogni.:c
Én örültem neki, hogy ő már tapasztaltabb.
Szerintem két szűzzel az első szex inkább csak bénázás
Én is szűz voltam, mire párom végre elvette. Én voltam neki kb a 20-30-ik nő az életébe, szóval tudta mit kell csinálni. De még így sem volt orgazmusom és az egész felejthető volt. Most már sokkal jobban összeszoktunk azalatt a pár év alatt és mindketten tudjuk, mi izgatja a másikat, mitől tud nagyobbat élvezni.
Két szűz csak maszatolni tud együtt. Nagyon gagyi lehet, ha tapasztalttal is felejthető, ez egyenesen borzalmas lehet.
Ez csak ilyen romantikus képzelgés, hogy milyen tiszta, felszabadító dolog szüzen szexelni. A valóságban meg iszonyú bénázás megy. Szerintem legalább 3-4 partner kell, miután valaki ráérez a jó szexre.
/nincs kizárva, hogy elsőre sikerül, de ha ez bejön, kezdj el lottózni, mert nagyon szerencsés csillagzat alatt születtél/
Én direkt olyan pasit akartam, aki nem szűz. Attól féltem, hogy ügyetlen, tapasztalatlan, és véletlenül fájdalmat okoz.
A mai napig nem voltam szűzzel, de azt tudom, hogy aki az első volt, az ügyes, törődő, és figyelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!