Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan émelyítően jó punciillata van a kolleganőmnek.Ma délelőtt egész nap éreztem.Egesz nap álltam pedig ültem.csajok ti szoktátok érezni mas nő intim illatát?
Figyelt kérdés
2021. aug. 3. 02:13
1/13 anonim válasza:
Ha ennyire érzed akkor az már inkább valami betegség vagy erős vérszag
2/13 anonim válasza:
Volt egy barátnőm régebben akin éreztem ugyanezt. Sok volt a "folyása" azt mondta. Nem volt semmilyen betegsége csak olyan nedves volt állandóan hogy betétet használt napi 2-3-at.
3/13 A kérdező kommentje:
Jó illata van.Engem begerjeszt.Nem vérszag az biztos
2021. aug. 3. 04:03
4/13 mantis religiosa válasza:
Igyál sok brómos teát. Az talán segít...😃😃😃
5/13 anonim válasza:
Az már inkább pina szag lehetett..
6/13 anonim válasza:
#5! Szerinted miről írtam???? Igen, pina illata volt a nőmnek, de ez az igazi, nem a büdös hal vagy sajt szag.
#2 voltam
7/13 anonim válasza:
#6 ki szólt hozzád? A kérdezőnek írtam. Mivel illata csak egy ápolt pinának van, amit csak akkor érzel ha 10 centire van az orrod. A méterekről is érezhető az bizony nem illat, hanem pina szag.
9/13 anonim válasza:
Nekem is volt màr ilyen barátnőm. Nagyon erős punci illata volt.
(Aki szerint a punci illat az "pinaszag", az egyrészt egy műveletlen tuskó, másrészt meg látens meleg.)
10/13 anonim válasza:
#9:
aki meg a kutyát ebnek nevezi az meg zoofil nem? :D
aki meg a krumplit burgonyának az meg zöldségekkel szeret dugni :D
elég hülye gondolkodásmód :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!