Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan, kivel, mikor szexelt amit a legmeredekebbnek gondol? Én tegnap délelőtt éltem át a legizgibb ilyen élményemet 2 pasival :) 25/L
3 éve Erazmussal jött spanyol, német, fehérorosz (ő nem biztos hogy Erazmuszos volt..) csoporttal mentünk egy egy hetes országjárásra bemutatni nekik kis hazánkat. Eredetileg 2 en lettünk volna magyarok, plusz a 7 fő (3 spanyol csaj 2 népet csaj plusz egy srác meg a fehérorosz csaj), az első este evett valami rosszat a kisérőtársam és ő kiesett így én maradtam aki ment velük tovább.
Az első 3 nap még normálisan telt, után viszont beindult minden (a német srác a barátnőjével jött így ők mindig külön szobát kaptak) de a többiekkel együtt nyomtuk ittunk majd jöttek a különböző ivós játékok, amiből persze viszonylag hamar lett a szex a téma...
eleinte csak beszélgetés, ki mit csinált ki mint nem, utána jött a tipikus nem mered, meg valami üvegezés szerű (egyedüli pasiként 5 csajjal ez nagyon nem zavart :D ).
A lényeg hogy majdnem minden este utána volt szex, hol csak egy-egy csajjal, hogy az egész bagázs gabalyodott. Főleg a spanyolok vitték a bulit, a német csaj elég visszafogott volt még részegen is, viszont a fehérorosz eleinte mint a jégcsap, de aztán amikor elolvadt az alkoholban akkor mindenkit meg tudott lepni...
Jó kis program volt, az egyik spanyollal még szoktam beszélgetni, idén metem is volna ki hozzá Madridba (most ő vezetett volna körbe ha nem jön a virus).
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!