Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kiakadnátok lányok, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiakadnátok lányok, ha a pasitokat izgatná a 3-as szex és a cuckold?

Figyelt kérdés

Részegen mindig beszélek ilyeneket a barátnőmnek, hogy jó lenne egy 3.at bevonni fiu/lány, vagy hogy izgatna ha elmenne mással dugni, nem a megalázás miatt nem is érezném annak amúgy, meg a méreteimmel sincs baj hanem hogy másnak mennyire tetszik és az izgat hogy tőle mennek el, szinte átérzem mintha én lennék ott, ez a gondolat tetszik.

Próbáltam ezeket kiverni a fejemből, de nagyon érdekel még mindig és nem merem neki elmondani mert félek mit mondana... egy fantáziáért meg nem akarom, hogy vége legyen a kapcsolatunknak, az is lehet ha megtörténne undort éreznék vagy kitudja...

Szerintetek is jobb ha ez fantázia marad és kész? Ti mit szolnátok? Az lenne a legjobb ha elmúlna ez a kiváncsiság de már vagy 1.5 éve bennem van.. :/

2021. aug. 2. 19:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eleinte úgy kezdődött,hogy szex közben megkért a párom,hogy gondoljak most x-y pasira,barátjára,ismerősünkre,vagy akire akarok,mert őt az nagyon izgatja.Eleinte fura volt,de megtettem neki,mert láttam rajta,hogy így sokkal vadabb lesz és nekem is jó volt,hogy nem kellett titokban fantàziálnom,ha néha egyhangú volt a dolog.Persze mindent megbeszéltünk szex után is.Ez így ment jó ideig,aztán lassan előadta nekem,hogy mennyire élvezné,ha látna engem más pasival.Sokáig hallani sem akartam róla,de aztán már én is vágytam rá,hogy kipróbáljam.Ismerőssel nemakartuk,így hirdetést adott fel az ökm.magazinban.Ennek màr 11.éve.Azóta már megfordult pár pasi az ágyunkban és mindketten nagyon élvezzük.De...van egy szabályunk,amit szigoruan be is tartunk.Mindig őszintén elmondunk mindent egymásnak,pl.hogy melyik pasival mit éreztem,milyen volt...és a lényeg,egy pasi csak egyszer jöhet,aztán minden kapcsolatot megszakítunk vele...
2021. aug. 7. 20:28
 12/12 anonim ***** válasza:
88%

# 11.

Te egy álom-nő vagy :)

És amit a pároddal kidolgoztatok szabályokat és "menetrendet" az is tökéletes :)

Nálunk, az előző házasságomban heti egy- egy alkalom volt, és mindíg ugyanazzal a férfival, nevezetesen a barátommal :)

Kb. két évig tartott, nagyon szép időszak volt :)

Sok élményt nektek :)

2021. aug. 8. 06:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!