Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kiakadnátok lányok, ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiakadnátok lányok, ha a pasitokat izgatná a 3-as szex és a cuckold?

Figyelt kérdés

Részegen mindig beszélek ilyeneket a barátnőmnek, hogy jó lenne egy 3.at bevonni fiu/lány, vagy hogy izgatna ha elmenne mással dugni, nem a megalázás miatt nem is érezném annak amúgy, meg a méreteimmel sincs baj hanem hogy másnak mennyire tetszik és az izgat hogy tőle mennek el, szinte átérzem mintha én lennék ott, ez a gondolat tetszik.

Próbáltam ezeket kiverni a fejemből, de nagyon érdekel még mindig és nem merem neki elmondani mert félek mit mondana... egy fantáziáért meg nem akarom, hogy vége legyen a kapcsolatunknak, az is lehet ha megtörténne undort éreznék vagy kitudja...

Szerintetek is jobb ha ez fantázia marad és kész? Ti mit szolnátok? Az lenne a legjobb ha elmúlna ez a kiváncsiság de már vagy 1.5 éve bennem van.. :/

2021. aug. 2. 19:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%

Én exhibicionista vagyok kicsikét, még élvezném is.

De a nők döntő többsége nem ilyen…

2021. aug. 2. 19:30
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nyitott lennék ilyesmikre bizonyos keretek közt, de a nők többsége nem ilyen:D
2021. aug. 2. 19:36
 3/12 anonim ***** válasza:
97%
Ferjem is nyitott lenne erre nem rossz dolog de nekem fura
2021. aug. 2. 19:38
 4/12 anonim ***** válasza:
84%
Én elmondtam a barátnőmnek. Nem lett belőle eddig gond, de azóta lefekszik rendszeresen más férfiakkal is. Sokszor haza viszi őket. Volt olyan is h nyitottam rájuk mikor hazaértem munkából. Eszméletlen szexi volt h ott dugta más pasi a bnőmet. Meg végig is néztem így többször mikor szexeltek. Ő talált egy pasit aki szeretője és tud mindenről.
2021. aug. 2. 19:38
 5/12 anonim ***** válasza:
84%
Én szakítanék mert nem illünk össze.
2021. aug. 2. 20:08
 6/12 anonim ***** válasza:
79%
#2 bizonyos keretek közt?
2021. aug. 2. 20:21
 7/12 anonim ***** válasza:
93%
A nők többsége kiakadna, kevés van aki a gyakorlati tettekre is nyitott lenne. Ha ilyen partnert találsz - mivel neked is ezek a vágyaid - akkor becsüld majd meg, sok sikert :)
2021. aug. 2. 21:30
 8/12 anonim ***** válasza:
88%

Az előző házasságomban két évig heti egy- egy alkalommal hármasoztunk.

Sajnos a feleségem nem megy bele.

El nem itéli ezt a felállást, de Ő nem akarja, h még egy pasi megdugja

2021. aug. 3. 11:48
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem puhatold ki egy kicsit. Először próbáld kideríteni hogy a hármas (2ffi-1nő) felállás mennyire izgatná. Esetleg a nyitott kapcsolat gondolata.

Illetve jó kérdés még, hogy a bdsm mennyire jön be neki, domináns oldalon.

Mi a feleségemmel a bdsm részeként próbáltuk ki a cuckoldot.

2021. aug. 6. 15:48
 10/12 anonim ***** válasza:
85%

Nekem tetszik az ilyesmi. Most is egy ilyen férfival ismerkedek.

Szerintem ez nagyban függ attól is, hogy barátnőd mennyire érett érzelmileg.

Kezdjük az alapoknál:

-Szokott féltékeny lenni más nőkre?

-Ellenőrizget téged?

Ha igen és te felveted a nyitott kapcsolatot vagy a cuckoldot, akkor lehet ki akad, hogy csak ürügyet keresel hogy csajozhass. Akkor is ha neki kerestek pasit. Mert hogy így ő az "adósod" lesz. Hiába te nem így gondolod. Van aki csak ezt a hülyeséget szűri le belőle.

-Meg szoktátok nézni/kibeszélni együtt a csinos nőket és pasikat?

Lehet itt kellene kezdeni mint puhatolózás. Akár gondolatbeli ráhangoláshoz is jó.

2021. aug. 7. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!