Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan alakult egy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan alakult egy ilyen kapcsolatotok? Szivesen olvasnek tapasztalatokat:)

Figyelt kérdés
Osszejottetek valaki olyannal, aki kezdetben elutasitott titeket, majd jelentosebb ido elteltevel osszejottetek megis, akar evekkel kesobb is. Mi lett a kapcsolat sorsa? Boldog kapcsolat tudott belole lenni?
2021. aug. 2. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Nrkem olyan volt többször, hogy én utasítottam el valakit, majd utána x idő után mégis összejöttem vele. Ha ilyen sztori is érdekel, akkor leírhatom privátban:)

N

2021. aug. 2. 18:56
 2/4 anonim ***** válasza:

A miénk ilyesmi.

Osztálytársak voltunk középsuliban. Érettségi után hamarabb elutasított, mielőtt még megkérdezhettem volna róla. Aztán szép lassan ő hívott egyre többet bulizni, sokszor úgy, hogy hiányzom neki, mire másnapra megint szakított velem. Egy idő után ráuntam a dologra és elkezdtem leszarni meg más lányokkal lógni. Na onnantól változott meg és nemtom mi történt vele igazából, de ez 6 éve volt és azóta együtt vagyunk.

2021. aug. 2. 19:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nálam épp fordítva volt. Az exfőnököm. Gyűlöltem. De úgy őszintén. Szívből.

Aztán úgy hozta az idő, hogy munka után az irodában nyüszítettem a farkán elég sokszor…

2021. aug. 2. 19:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen volt ilyen, annyit ért el vele, hogy kiszerettem belőle. késő bánat
2021. aug. 8. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!