12 hetes kismamát keresek, aki szívesen tartaná velem a kapcsolatot, és tapasztalatokat cserélhetnénk?
Szia!Én kedden voltam 12 hetes.Január 5-re vagyok kiírva.
Szívesen tartanám veled a kapcsolatot.
De örülök.
Ti hogy vagytok, én szerencsére nem hánytam, csak esténként volt hányingerem meg gyomorégés.
Csütörtökön voltam uh-on, 52mm volt a babám.
Kombinált tesztre kedden megyek.
Kedves második, te voltál már?
Ja és jó lenne keresztenveket használni.
sziasztok
Anikó
Sziasztok! Én Adri vagyok. 11+2 napos, január 15-re várom a második babámat! Hétfőhöz egy hétre megyek UH-ra. 10 hetesen voltam utoljára orvosnál, akkor 29mm-es volt a babóca. Én sem hánytam, nem is sokat émelyegtem. De többször előfordult barnás folyás sajna, amit valószínűleg a méhszájsebem okoz. Ezt most fedezték fel! :-(
Kislányt vagy kisfiút szeretnétek?
Gyöngyi vagyok.Kedden voltam 12 hetes és akkor mentem uh-ra és 52,8mm volt,de azt hiszem ez a méret a fej tetejétől a popsi-ig van.Hál istenek egyik terhességemnél sem volt hányas csak egy picike hányinger.
Nekem most van egy fiam teljesen mindegy,hogy a második milyen nemű lesz.Ideálisnak lány lenne jó,viszont praktikuságból fiú.
Sziasztok!10 hetes leszek hétfőn,a babucim 22mm-es.A labor jó,de vashiányos vagyok.Hétfőn mennem kell a háziorvoshoz vele.Én is barnázgatok és néha van egy-két csepp vér is,nem tudom mitől lehet mert mindent rendben találnak.Jan.23-ra vagyok kiírva.Én kislányt szeretnék,a párom kisfiút :)
Dóri
Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy ilyen sokan írtatok.
Nekem izgalmas napon most a babával és az apukájával együtt.
Ma vagyunk 13 hetesek, és most voltunk down szűrésen.
Az uh jó volt, a vérvétel már kevésbé :)
Aki közületek kapott már eredményt leírná, hogy hogyan kapta meg. nekem most azt mondták, hogy majd a dokim kapja meg. De a védőnő valamilyen sms-ről beszélt, hogy úgy kapok egy kódot, amivel megnézhetem. Most akkor hogy is van?
köszönöm
Ezek lettek az eredményeim, megnéznétek?
CLR 71MM ülőmagasság
NUCHA 2,3MM takaróredő
BPD 23MM fej hossza
FL 8MM combcsont
AZ ULTRAHANGON AZT MONDTÁK, HOGY JÓ, DE A NETEN KICSIT NAGYOBB MÉRETEKET TALÁLTAM A 13. HÉTRE ÍRVA
KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET
Írtátok, hogy fiú vagy lányt szeretnétek.
Nálunk mindenki lány mellett voksol, főleg anyukám, mert mellettem még két öcsém van, és elege van a férfiakból :)
A férjemnek és nekem mindegy, csak egészséges legyen.
Első baba lesz, tehát bármelyik nemű jöhet.
Bár a lányokat szebben lehet öltöztetni, és lehet, hogy elsőnek nekem is könnnyebb lenne egy lánnyal bánni.
De ha kiderül, hogy fiú vagy lány, akkor írok.
Nevet választottatok már?
Nálunk a Rozgonyi Alexandra és a Rozgonyi Dávid a befutó.
Sziaszotk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!