Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szeretitek, ha este fekvéskor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretitek, ha este fekvéskor simogatják a puncitokat?

Figyelt kérdés
Nincs szex, csak alvás előtti simogatás.

2021. aug. 2. 12:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
29%

Miért nem jó a punci simogatás nálad?

2021. aug. 2. 15:21
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ha ott simogat, akkor szexeljünk. Ha nem, akkor meg alszom inkább. Annak, hogy felizgat, aztán semmi, annak nincs értelme. Meg ki az a férfi, aki beéri ennyivel?
2021. aug. 2. 15:22
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
#11: Ha aludni akarok, akkor ott inkább zavaró tud lenni, míg ha a karomat vagy a hátamat simogatja, az inkább megnyugtató. (10-es voltam)
2021. aug. 2. 15:27
 14/19 anonim ***** válasza:
11%

Az én párom szereti a fenék és punci simogatást, sőt szokta kérni, igaz, a puncit csak kívülről és nem a csiklót izgatva, max kicsit a kisajkakat, Ő így szereti, (neki nincsenek kilógó kisajkai, így, hogy ahhoz is hozzáérjek, kicsit nyitni kell a puncit, de azt még szereti).

Aztán lehet, hogy a nagyobb szexéhségű, szeximádó hölgyek nem szeretik a punci simit, mert hamar felizgulnak.

Tapasztalat szerint a kilógó, nagyobb kis ajkakkal rendelkező hölgyeknek sokkal nagyobb a szexéhségük mint a baba puncis hölgyeknek.

2021. aug. 3. 08:35
 15/19 anonim ***** válasza:
#14: Akkor én vagyok a kivétel. Az enyém baba, nem lóg ki, és alacsonyabb a libidóm, mint az átlagnak. Én eddig se azzal érveltem, hogy azért nem szeretem, mert hamar felizgulnék, továbbra se erre gondolok. Engem egyszerűen csak zavar, amikor pihennék.
2021. aug. 3. 10:29
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

"Az enyém baba, nem lóg ki, és alacsonyabb a libidóm, mint az átlagnak."

Ezzel pont a mondandómat egyik részét igazolod, az, hogy mégis zavar a simi, az meg már lehet tényleg egyéni dolog, de a nagy kisajkak nagy szexétvágy teóriát igazolod.

2021. aug. 3. 10:51
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem baba, de baromira szeretem ezt még akkor is ha felizgat .
2021. aug. 3. 11:28
 18/19 anonim ***** válasza:

És neked mekkora a szexétvágyad?

2021. aug. 3. 11:37
 19/19 anonim ***** válasza:
#18 bazi nagy . Napi többször is bírnám.
2021. aug. 3. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!