Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok reggelente szeretitek a popsi lukatok izgatását vagy csak este?
Figyelt kérdés
2020. nov. 16. 05:38
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
19 szavazat
2/8 anonim válasza:
Első popsi lukas troll kérdésed mára, köviket mikor írod, illetve hétvégén hh kevésbé vagy aktív? Akkor csak a talpas és a zacsis van jobban.
3/8 anonim válasza:
De ha most őszintén is válaszolnának, akkor is te mire mennél vele???
Erre adj választ.
4/8 anonim válasza:
Nem megy vele semmire, csak hetek óta trollkodik itt, mit élvez benne az megint jó kérdés.
5/8 anonim válasza:
Popsiluk, talpillat, zacsi. Már hiányoztok
7/8 anonim válasza:
Én jelenteni szoktam őket, aztán vagy törlik vagy nem, csak gondolom több felhasználóról tolja így a moderátorok sem látják minden kérdését.
8/8 anonim válasza:
Troll vagy nem, én válaszolok. Reggelente nem szeretem. Egyszerűen nem érzem magam olyan tisztának mint este pancsolás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!