Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hihető hogy szakított volna? Jól csináltam, bele kellett volna menni?
Hétvégén buliban egy csajszi nagyon simult és kifejezte, hogy szeretné ha csókolóznánk. A baj hogy ott táncolt kettővel a pasija. Mondtam neki hogy majd ha egyedül lesz lehet szó róla. Azt mondta hogy velem akar táncolni, nem jelent neki a pasi és szakítani fog.
Szerintetek hihető hogy szakított volna a pasijával? Belementetek volna így?
A lányt már kb. 2 éve ismerem buliból mindig megvolt a vonzalom. Csak vagy nekem vagy neki volt épp valakije.
Szerintem bepiálva, 'kanosan' egy bulin nem lehet ilyesmiket komolyan venni. Szerintem jól tetted, hogy nem mentél bele. Lehet a palija úgy megagyalt volna, hogy most nem tudnál ilyen kérdéseket pötyögni gyk ra:D
N
Ha dobni fogja? Vannak lányok akik csak akkor dobják ha már van új.
Meg hogy találkozunk -e szórakozóhelyen mert nevét sem tudom amúgy kb. a lánynak csak keresztnevet.
Egyébként majdnem kivittem. Csak épp egy másik csajjal beszélgettem akit kovid óta nem láttam és az eredeti csaj már háromszor jött oda hogy táncoljunk.
De nem akartam drámát mert szimpatikus volt a pasija is. Beszéltem vele pár szót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!