Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor dugtatok utoljára?
Figyelt kérdés
Én fél órája :D2021. aug. 2. 10:04
133/207 anonim 

válasza:

5.5-6 éve, elég nagy volt a trauma ami akkor történt, első kapcsolat volt. 3 évig nem is kerestem kapcsolatot, azóta meg nem találok :)
134/207 anonim 

válasza:

Kb 2 hete agy futó kapcsolatban. A feleségemmel 4 hónapja...önkielégítek:)
Negyvenes hölgyekkel ismerkedem szívesen, ez a korosztály vagyok.
135/207 anonim 

válasza:

Hónapok óta nem.. aki hasonló cipőben jár és lány, kölcsönösen segíthetünk egymásnak.
29f
136/207 anonim 

válasza:

Lassan fél éve. Nem egyszerű ha nincs jó dumája az embernek, amivel kibeszéli a nőket a bugyiból.
137/207 anonim 

válasza:

A "házi cselédemmel" kb 1 hónapja, de vele nem akarok inkább már, mert gyereket szeretne, én meg nem.
36/F
138/207 A kérdező kommentje:
Már egy hete semmi :/
2021. dec. 26. 15:26
140/207 anonim 

válasza:

134-es vagyok. Vajon itt miért pontoznak le ha őszinte vagyok?
Nem jó választ adtam?...Ez az ÉN válaszom a kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!