Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor dugtatok utoljára?

99:
Nem hazudok, csak tévedtem.
Az utolsó elkerülte a figyelmem. Az valóban nem áll rám. És már az első kettő sem.

#109, Én nem híresztelném, hogy életképtelen vagyok aki nem tudja hogyan kell a google keresőt használni. Vagy te úgy vagy vele, hogy mindent tudsz amit kell, amit meg nem azt nem is érdemes?! Ezért tart az ország ott ahol.
"Daddy Dom / Little Girl. DDLG, or dd/lg, is a relationship in which one person is the caregiver or "daddy" and the other is childlike. It is NOT a relationship between an actual father and daughter or any minor. This is a type of BDSM relationship that may or may not involve sex, but often involves play with child-like things, such as stuffed animals, bed-time stories, and spankings. The lg part of the relationship is often called the "little."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!