Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori a valóságban a 18-19 es farok?
Figyelt kérdés
Ami tényleg akkora szabályosan mérve!
Magasabb vagy az alacsonyabban fiúk rendelkeznek ekkorával inkább?
2021. aug. 2. 09:50
1/12 anonim válasza:
Én 177cm vagyok és 18,5 cm a farkam, de szerintem nem sok köze van a magassághoz a farok méretnek
2/12 anonim válasza:
Nagyon ritka, kivéve itt a gyakorin, ahol mindenkinek minimum ez van, kivéve a fétiseseknek.
3/12 anonim válasza:
Nincs összefüggés a magasság és a farok mérete között.
5/12 anonim válasza:
Magasabb vagyok, mégis kisebb van. Szerintem sem magassághoz kötött, inkább genetika.
6/12 anonim válasza:
Én eddig egy emberrel voltam együtt akinek kb.ekkora lehetett.
A magasság és a farok méret nem függ össze
7/12 anonim válasza:
Nem olyan ritka, mint sokan gondolják.
8/12 anonim válasza:
Szerintem ez az adatbázis megbízható: [link]
9/12 anonim válasza:
8as
Szerintem is. És ha az átlag 15 cm, az azt jelenti, hogy nagyon sok férfinek efelett van a mérete.
10/12 anonim válasza:
9. Attól függ, mekkora a szórás. Ha nagyon sok lenne a 18-19 cm, akkor nagyon sok a 11-12 cm is, valamint nyilván számottevő a 20-22 cm is (ha “nagyon sok” a 18-19 akkor a görbe még kitart feljebb is), ergo a 8-10 cm is… értem, hogy valszeg nem normál eloszlás, de akkor sem lehet “nagyon sok” a 18-19. Nagyon sok az a 14-16.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!