Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Naponta többször eszembe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Naponta többször eszembe jutnak a melegek és hálát adok az Istennek,hogy én nem vagyok az.Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom megérteni hogy a női test csodája van olyan hímnemű akinek nem tetszik,felfoghatatlan számomra.Vagytok még így ezzel?

2021. aug. 2. 07:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Neked nem is kell felfogni vagy megérteni, viszont ha ezzel foglalkozol nap mint nap hogy "de jó hogy nem vagy meleg" akkor nálad valami probléma van fejben. Ez nem döntés kérdése ki kihez vonzódik, nem kell megérteni.
2021. aug. 2. 08:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hogy őszinte legyek heteroként egyáltalán nem foglalkoztat hogy vannak ilyen férfiak,akiknek nem jönnek be a nők.Az ő bajuk ...több jut nekünk :D
2021. aug. 2. 08:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
De ráérsz baz+!Nincs nállatok felvétel?
2021. aug. 2. 08:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Heteróként nekem is nehéz felfogni, hogy egy férfi ne induljon be egy szép, meztelen női test látványától, ellenben egy szőrös pasira igen. De a második válaszolóhoz hasonlóan én sem foglalkozom különösebben ezzel, illetve örülök neki, hogy kevesebb a vetélytárs, és több nő marad nekünk. :)
2021. aug. 2. 08:41
 5/5 anonim ***** válasza:
24%
Az hogy sült paraszt vagy, és jó lenne ha leugranál a tizedikről te barom állat!
2021. aug. 2. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!