Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem az lenne az elvárt, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem az lenne az elvárt, hogy akkor kezdjen valaki szexuális életet élni, ha teljes mértékben felelősséget tud vállalni egy gyermekért?

Figyelt kérdés
Az abortuszt elítélem, 100 %-os védekezés nincs, ennek tükrében a valóság az nagyon szomorú. Persze ha ott van anya meg apa akitől lehet lóvét kérni, ha nem adnak akkor meg nyomorogni, de ennél szánalmasabb dolgot az életben nem tudok elképzelni. Amíg valaki képtelen eltartani saját magát és a családját, addig el kellene felejteni a szexet, persze ez lehetetlen, mert hiába nevezik magukat embernek, mégiscsak az ösztönök vezérlik az emberiség nagyobb részének az életét.
2021. aug. 1. 23:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
7%
Pacsi, de igen, csak ez a világ, ez a társadalom, ez a magyar társadalom meg van zakkanva...
2021. aug. 2. 01:09
 12/22 anonim ***** válasza:
88%

Ne csináljunk már ugy mintha annyira könnyű lenne teherbe esni. A fogamzásgátló és a tabletta igaz hogy nem 100%os védelmet ad, de megbízható. Én viszonylag hamar veszítettem el a szüzességem 15 évesen, a közelébe sem voltam azóta soha a teherbe esésnek mert van eszem és felelősségteljes vagyok.

Az abortusz meg igenis jól jön sok sok szituációban, például ha valakit megerőszakolnak illetve ha valami oknál fogva br sikerul egy gyerek de nincs olyan anyagi helyzetben hogy megtartsa, inkább vetesse el minthogy nyomorba éljen a gyerek.

2021. aug. 2. 06:36
 13/22 anonim ***** válasza:
3%

Ennek a megvalósítása a mai világban iszonyatos sok szenvedéssel jár, de egyébként igen, abszolút elítélem az abortuszt, a saját gyerek megölését. Agyrém, mennyi gyilkos anya van és meg is magyarázza, hogy ez az ő teste.

Én voltam vallásos, tudom, mennyi visszafojtással, szenvedéssel jár azoknak a fiataloknak az élete, akik megvárják egymást a házasságig, főleg ha esélyük sincs házasságra. Láttam én már sok depressziós hívő fiatalt, aki a felrobbanás határán volt évek óta a meg nem élt szexuális energiák miatt.

Az a baj, hogy míg 100 évvel ezelőtt 18-20 évesen is mindened adott volt ahhoz, hogy házasodhass és fel tudj nevelni egy gyereket (ha nem is fényűzésben), ma ez kitolódik 30 éves kor körülre.

Egyszerűen egy normális szexualitású fiatal bekattanna, ha odáig kéne magát megtartóztatni.

Ettől függetlenül azt gondolom, nem kéne mindenkivel összefeküdni és a szexualitásból kivonni a lényeget, a szerelmet és a gyereknemzés lehetőségét. Szexeljenek a fiatalok, azzal, akit szeretnek, mert nagyon gyorsan elmúlik a fiatalság és később már erre nem sok esélyük lesz, de védekezzenek és lehetőleg ne hormonálisan! Én erre fogom tanítani a gyerekem. Nem akarom azt se, hogy olyan boldogtalan fiatalkora legyen, mint nekem, a vallási gátak miatt.

2021. aug. 2. 10:31
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenki azt csinál, amit akar, nem kellene belepofázni más életébe. Aki össze akar feküdni mindenkivel, az csinálja. Foglalkozzatok a saját életetekkel. Tudom, hogy az irigység miatt nehéz, de legalább próbáljátok meg.
2021. aug. 2. 10:35
 15/22 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező, nem, nem ez lenne az elvárt... az élet célja nem a szenvedés és önmegtartóztatás.
2021. aug. 2. 11:15
 16/22 anonim ***** válasza:
3%
Gondoltam, hogy le fog pontozni a sok gyerekgyilkos.
2021. aug. 2. 11:27
 17/22 anonim ***** válasza:
82%
Gondolom féri vagy 16-os. Tessék műttesd át magad. Lehet szülni szektásokat
2021. aug. 2. 11:51
 18/22 anonim ***** válasza:
75%
#16, nézd, ha neked az a téveseszméd, hogy egy önmagában életképtelen embrió eltávolitása egyenlő a gyermekgyilkossággal, az a magánügyed... lényegét tekintve nem sokban különbözik attól, mint ha Napóleonnak vélnéd magad... viszont ha terjeszteni is kezded ezeket a nézeteket, ne csodálkozz, ha mások jobban szeretnek a tények talaján maradni, és eszerint állnak a badarságaidhoz.
2021. aug. 2. 11:56
 19/22 Missi_Key ***** válasza:
53%

16. minden egyes terhesség lehetséges mellékhatása az anya halála. ha valaki nem akarja bevállalni ezt a mellékhatást,azt egyenlőre még önvédelemnek hívják ami alapvető emberi jog. (-és most tök mindegy hogyan lett terhes, nyilván a motorosokat se hagyod az út szélén mert kellett neki motorozni-)

egyszer valaki írt egy remek példát a test autonómiájáról, pont balesetes volt. ha valakit elütsz a kocsiddal, nem kényszeríthet senki hogy add neki a vesédet, hiába te vagy az oka hogy átültetésre szorul. Épp így egy nő sem kényszeríthető hogy a babának adja a testét 9 hónapra, hiába nem védekezett.

2021. aug. 21. 19:19
 20/22 anonim ***** válasza:
0%

19-es, nagyon egyszerűen megóvhatja magát az, aki nem vállalja a szüléssel járó rizikót: nem kell szexelni vagy lehet ésszel védekezni.

Én a tények talaján maradtam: az embrió önmagában életképtelen az anyja nélkül, tehát amikor ez az anya megvonja tőle a saját testét, megöli őt ezzel.

Ezek a tények, nem tettem hozzá semmit.

2021. aug. 21. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!