Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy működhetne köztünk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy működhetne köztünk jobban a szex?

Figyelt kérdés

A párom nehezen fejezi ki a szexuális vágyait, ügyetlen az ágyban, illetve hamar el is megy. Ez frusztrál mindkettőnket. Egyébként figyelünk arra, hogy mindketten kielégüljünk így vagy úgy, de egyszerűen nem gördülékeny közöttünk a szex.

Mindig csak akkor indul be egyértelműen a dolog, ha én kezdeményezek, méghozzá maszkulin rámenősséggel. Ő pedig maximum csak lágyan simogat, amitől nem egyértelmű sohasem számomra, hogy most szexelni szeretne-e, vagy csak szeretget éppen. Van a hozzáállásában valami elengedetlenség. Nem értem, hogy miért, én úgy gondolom, éreztetem vele, hogy velem nyugodtan és szabadon megélheti a vágyait. Tudja azt is, hogy nyitott vagyok az érzéki örömökre.

Mit tehetünk, tehetnék, hogy jobb legyen a szexuális életünk? Beszélni beszéltünk már róla, hasonlóan látjuk a helyzetet, de előre lépnünk még nem sikerült.

2021. aug. 1. 22:55
 1/9 A kérdező kommentje:
Gondolom kiderült a szövegből is, de ez lemaradt: én vagyok a nő.
2021. aug. 1. 22:56
 2/9 anonim ***** válasza:
61%

Szexuálpszichológus… más ötletem nincs.

Vagy egy üveg vodka minden szex előtt.

Bár az előbbi kevésbé ártalmas a májatokra nézve…

2021. aug. 1. 22:57
 3/9 anonim ***** válasza:
81%
Nincs önbizalma. Jó eséllyel a korai elsülés miatt. Nem érzi emiatt magát eléggé férfinak és nem is tud úgy viselkedni.
2021. aug. 1. 23:01
 4/9 A kérdező kommentje:
Hogy lehet erősíteni valakiben a férfiasság megélését?
2021. aug. 1. 23:02
 5/9 anonim ***** válasza:
4%
Szóljál rá, hogy legyen már tökösebb, te férfit akarsz, nem kisfiút!
2021. aug. 1. 23:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Èn ezt valahogy úgy látom hogy nem túl règi mèg a kapcsolatotok,nincs meg mèg rèszèröl az a meghitt mèly bizalomhogy el tudjon lazulni teljesen,bár nem tudom hogy miben kellene jobban kiteljesedni neki,de szerintem hagyjál időt mèg neki ès idővel ha fogèkony rá belerázodik.
2021. aug. 2. 00:57
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Éreztesd vele hogy jól érzed magad mellette,mint ember szereted.Jó vele együtt lenni.És a szexben is élvezed ami kettőtök közt történik.

Valamint hogy megbízhat benned,nyugodtan engedje el magát szex közben is.Előtted nem kell hogy gátlásai legyenek.

Ha úgy könnyebb előtte beszéljetek a vágyairól,és apránként vigyétek bele az együttlétbe.

Nekem férfiként szociális fóbiám van,sok helyzetben szorongok.És volt egy párom,akivel hasonlóan hozzátok nem tudtam teljesen elengedni magamat szex közben.Számomra segített hogy beszélgettünk a vágyakról,és izgalmas volt hogy folyamatosan vittük bele az együttlétekbe.Jó volt látni hogy a másik tesz azért hogy megvalósuljanak az elhangzottak...kölcsönösen.

2021. aug. 2. 07:55
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. aug. 2. 11:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Miota vagy vele es mennyi idos?
2021. aug. 3. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!