Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyik swingerklubot ajánlanád?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik swingerklubot ajánlanád?

Figyelt kérdés

Még újak vagyunk a dologban, de a barátnőm eléggé tart attól, hogy túlnyomó többségben az idősebb szóló pasik vannak a swingerklubokban. Én azt gondolnám, hogy ez durva általánosítás és a páros napokon nagyon közel van a férfi-nő arány az 1:1hez, és az ismerősi körünkben több fiatal pár is van akik élvezik az ilyen klubok által szervezett programokat, ezért azzal kapcsolatban is megkérdőjelezném a véleményét. Ezzel együtt én sem jártam még ilyen helyen, de érdekelnek a tapasztalataitok. Melyik klub melyik napja a legmegfelelőbb abszolút kezdőknek? Vagy esetleg jogosak a barátnőm félelmei és aki fenntartásokkal kezeli az ilyesmit még mielőtt elment volna egy ilyen helyre az ott sem fogja jól érezni magát?

Köszi a válaszokat, 24f/23l

2021. aug. 1. 20:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Igen szingli pasik vannak többnyire, akik nem éppen George clooney-ra hasonlítanak
2021. aug. 1. 20:10
 2/14 anonim ***** válasza:
Swinger bulit úgy szerveznek, hogy először bejelentkeznek a párok, aztán a szingli nők, és utána annyi szingli pasit fogadnak, amennyit az első két kategória kér.
2021. aug. 1. 23:35
 3/14 anonim ***** válasza:

A swingerekben mindenféle korosztály van a csinos 20-asoktól az idősebbekig. Pont mint egy strandon, ott is van mindenféle ember, a többség egyébként 30-50 közötti.

Attól függ mit kerestek. Az un. "páros napon" csak párok/szóló nők mehetnek, meg van olyan amikor szóló pasik is (na akkor sok szóló pasi van, ffi többesekre alkalmasabb). Vannak kisebb klubok ahol csak 15-20 ember, van, meg van olyan ahol 80-100 ember is. Van olyan klub ami többesben erősebb, meg olyan is ahova csak max. 4-5 szóló pasit engednek be (és azokból is csak azokat akiket már személyesen ismernek). Szóval van pár lehetőség :)

2021. aug. 3. 02:08
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja a barátnőd félelmeiről annyit, hogy SEMMI SEM KÖTELEZŐ! Bármelyik klubban megtehetitek hogy csak nézelődtök, beszélgettek, esztek-isztok, jackuzziztok, de nem csináltok "semmit". Dugni majd azokkal fogtok akikkel megvan a kölcsönös szimpátia, ha valakinek azt mondjátok nem, akkor azt el fogják fogadni.
2021. aug. 3. 02:10
 5/14 anonim ***** válasza:
A ti korosztályotoknak sajnos tényleg max a tiktak jut. De ott is 25 körül kezdődik kb. (Egy nagyobb bulin mondjuk 15-20 fő lehet ebben a tartományban maximum), 35-45 korosztály erősebb (kb 70%), s elmegy akár 55 évig is.
2021. aug. 3. 09:28
 6/14 anonim ***** válasza:

Hát a ti korosztályotok nem lesz ott sajnos... Nem olyan nagy élmény 30-40 alatt.

Mi is anno voltunk 1-2x kipróbálni.

27/F;24/L

2021. aug. 5. 18:01
 7/14 anonim ***** válasza:
56%
#6 akkor nem jó napon voltatok, előfordulhat hogy tényleg nincs 30 alatti pár, de inkább az jellemző amit az #5-ös írt, azaz van néhány 20-as is, de a többség 30-40 körüli korosztály (mondjuk köztük is vannak olyanok hogy húúúúúúúúú).
2021. aug. 5. 20:13
 8/14 anonim ***** válasza:

#7 többször nem volt jó napunk ? Swingerbe nem a 20as korosztály jár és pont. 1-2 ritka kivétel van, de nem sok. És a 30-40 korosztályban is inkább a lepukkant dobjuk fel valamivel a házasságot típus...

Házibulikban viszont lehet jókat szexelni :)

2021. aug. 5. 20:15
 9/14 anonim ***** válasza:
#8 a TT-be azért járnak fiatalok is. Ha külcsínre is válogatósak vagytok akkor privát buli (a XI. kerben is van szombatonként) igaz ott az elvárás is ez (csak párban lehet menni és külső megjelenésre is vannak követelmények - cserébe ti is legalább átlagos kinézetű párokkal találkoztok a helyen).
2021. aug. 5. 20:18
 10/14 anonim ***** válasza:
#9 én TT-ben is inkább azt tapasztaltam, hogy 30-35 a fiatalnak számító korosztály. 30 alattival sose találkoztam.
2021. aug. 5. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!