Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik swingerklubot ajánlanád?
Még újak vagyunk a dologban, de a barátnőm eléggé tart attól, hogy túlnyomó többségben az idősebb szóló pasik vannak a swingerklubokban. Én azt gondolnám, hogy ez durva általánosítás és a páros napokon nagyon közel van a férfi-nő arány az 1:1hez, és az ismerősi körünkben több fiatal pár is van akik élvezik az ilyen klubok által szervezett programokat, ezért azzal kapcsolatban is megkérdőjelezném a véleményét. Ezzel együtt én sem jártam még ilyen helyen, de érdekelnek a tapasztalataitok. Melyik klub melyik napja a legmegfelelőbb abszolút kezdőknek? Vagy esetleg jogosak a barátnőm félelmei és aki fenntartásokkal kezeli az ilyesmit még mielőtt elment volna egy ilyen helyre az ott sem fogja jól érezni magát?
Köszi a válaszokat, 24f/23l
A swingerekben mindenféle korosztály van a csinos 20-asoktól az idősebbekig. Pont mint egy strandon, ott is van mindenféle ember, a többség egyébként 30-50 közötti.
Attól függ mit kerestek. Az un. "páros napon" csak párok/szóló nők mehetnek, meg van olyan amikor szóló pasik is (na akkor sok szóló pasi van, ffi többesekre alkalmasabb). Vannak kisebb klubok ahol csak 15-20 ember, van, meg van olyan ahol 80-100 ember is. Van olyan klub ami többesben erősebb, meg olyan is ahova csak max. 4-5 szóló pasit engednek be (és azokból is csak azokat akiket már személyesen ismernek). Szóval van pár lehetőség :)
Hát a ti korosztályotok nem lesz ott sajnos... Nem olyan nagy élmény 30-40 alatt.
Mi is anno voltunk 1-2x kipróbálni.
27/F;24/L
#7 többször nem volt jó napunk ? Swingerbe nem a 20as korosztály jár és pont. 1-2 ritka kivétel van, de nem sok. És a 30-40 korosztályban is inkább a lepukkant dobjuk fel valamivel a házasságot típus...
Házibulikban viszont lehet jókat szexelni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!