Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a vélemenyetek a crossdresser srácokról?
Sziasztok!
Crossdresser srác vagyok. Szóval szeretek csajszi ruhákba bújni.
Mi a vélemenyetek errőla fétisről? Elfogadnátok? Nyugodtan leírhatja mindenki a vélemenyét. Az is, aki szerint szánalmas. De az is, aki elfogadó.
Most nézegetek új rucikat is, szóval, aki fogékony, vele egy "csajos" csevelyben is benne lennék a ruhákról.
Puszika
Elfogadom igen, szerintem nem szánalmas
Ha ezt szereted és így érzed jól magad akkor csináld, úgyse bántasz ezzel senkit
Arra azert felkeszulhetsz, hogy ha ezzel inditasz, akkor kapcsolatra 10-bol 9 lanynak nem kellenek, aki belemenne annal is valoszinuleg kibukna, hogy inkabb egy ferfias ferfi kene nekik. Ha meg elhallgatod es jelentos resze ez az eletednek, akkor az sem jo.
Olyan lanyoknal lehetnel az oke kategoriaban szerintem, akik szeretik a noiesseget is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!