Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világfelfogásban beteg dolog ha crossdresser vagyok, és hetero férfiként női ruhában tolom a home officet?
Mostmár szinte mindig abban vagyok (női ruha + smink), és félek hogy elfelejtem, és véletlen bekapcsolom a kamerát.
Kirúghatnak ilyesmiért? A kollégáim kiutálhatnak emiatt?
Kérdező, ne légy hülye!: Én is gyakran vagyok bugyi-harisnyában (smink nem), de a vebkamerát minden használat után húzd ki, és akkor nincs gond.
Ki nem rúghatnak, csak pletykálnának a hátad mögött.
Fehérnemű is, plusz paróka, és szőrtelenítek.
Nem célom persze hogy meglássanak, csak kicsit félek tőle.
Mióta vírushelyzet van, nemigen megyek sehova, kamerát is ritkán kell kapcsolni. Eleinte csak néha-néha csináltam, aztán egyre jobban ment a dolog. Fél év alatt megszokás lett, hogy reggel felkelek és sminkelek.
Ezzel csak az a baj, hogy annyira megszoktam már, hogy néha teljesen elfelejtem.
De ugyanígy félek tőle hogy egyszer véletlen így nyitok ajtót egy rokonnak. Többször előfordult, hogy majdnem így nyitottam ajtót futárnak. Persze voltam már utcán beöltözve, és sztem senki nem vette észre h mi a helyzet, de ha beszélni kell, az már gáz lenne.
Hetero vagyok. De azon azért néha elgondolkozok, hogy transgender vagyok-e.
Belül nem érzem magam nőnek, de élvezem ha nőnek öltözhetek, és eljátszom a szerepet. Csak nemtudom, hosszútváon mi lesz ennek a vége..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!