Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Az erényöv nem jön le rólam, próbáltam mindkét mellékelt kulccsal kinyitni, de nem nyitja. Most mi lesz?
Azért én nem tudom, mennyire lennék nyugodt, ha a férfiasságom közvetlen közelében egy fúróval vagy fűrésszel dolgoznának. :D
Most az meg a másik kérdés, hogy mennyire lehet ciki egy ilyen problémával szakemberhez fordulni. :D
Eredetileg az erényöv az a nőknek szólt a szüzesség megőrzése érdekében adták rájuk. Szóval én sem értem miért jó ha egy férfira teszed....
De tényleg, hívj tűzoltókat, ők levágják. (Az már csak a te fantáziád dolga, hogy mit és hogy vágnak le.)
#16 Ez egy városi legenda, soha nem adtak a nőkre ilyet a középkorban. Nézz utána, ha nem hiszed el.
#15 Ez ízlés kérdése. Megérted a melegeket? Nem. Ők sem téged. Mert nekik a pasik tetszenek. Ennyi. El kell fogadni másikat és kész.
Senki sem volt ott a maiak közül a középkorban (sem régebben), ezért nem is tudhatjuk 100%-ig biztos. Elvégre írásos feljegyzést biztos nem készített róla senki, még gazdagabb rétegekben sem.
Furcsa is lenne egy régi papíron erről olvasni............
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!