Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek valami okból rendszeresen olyan partnere van, akitől undorodik, az hogy bírja?
Figyelt kérdés
Engem a hányinger kerülget.2021. aug. 1. 12:04
11/17 anonim válasza:
Az ilyenek meg is érdemlik 🤷♂️
12/17 anonim válasza:
De miértmiértmiért? Pénzes a pasi/nő, vagy mi az oka, hogy vele vagy, ha taszít???
13/17 anonim válasza:
Én megkeresem benne azt a részt,ami tetszik, és arra koncentrálok. Ha nincs ilyen, akkor fantáziálok valamire, amivel fenntartom az erekciót. Ha kielégítettem, de én messze vagyok az orgazmustól, akkor kézzel fejezem be.
14/17 anonim válasza:
Le se feküdnék olyan valakivel, aki bármi úton módon nem az esetem. Akkor inkább a recska. F
16/17 anonim válasza:
Kérdező ha megírnád az okát, lehet értelmes választ is kapnál :)
17/17 anonim válasza:
Tobbnyire csukott sze, masra gindolnak csak a "pure" testisegre koncentralnak. Arra hogy osszesimul egy testtel beletesz/magaba engedi es nem arra koncentral ki az, csak magara a cselekvesre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!