Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom ezt a kínzó vágyat megszüntetni?
Van rá módszer, privátban leírtam! :-)
49F
Ha ennyire vonz szexualisan egy személy akkor én ki szoktam lépni a kapcsolatból mert a párommal meg magammal is kicseszek, bár én nő vagyok.
Akinek nem megy a monogám kapcsolat annak felesleges erőltetni.
Az ember azért emelkedett ki az állatok közül hogy tudjon gondolkozni és az ösztöneit tartsa kordában.
Válaszolj magadnak hogy te hová tartozol.
A válaszolók mintha tényként kezelnék, hogy a párod barátnője szintén vonzódik hozzád, benne lenne egy szexuális kapcsolatban.
Ezt egy szóval sem említed, szóval nézegesd a barátnőt, és vedd úgy, mintha a Playboyban a centerfold lányt néznéd. Ha merevedésed támad tőle, sok módja van, hogy megkönnyebbülj, pl. tedd boldoggá a párodat.
Egyébként találkozhatsz még ingerlően formás nővel máskor is, azok is válságba sodornak majd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!