Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők péniszt ha "szebb" akkor szívesebben sz*pják?
Ti nők ezzel hogy vagytok?
Szóval van olyan külső jegyei a pénisznek amitől ha ránéztek akkor jobban kívánjátok, azonnal be akarjátok venni a szátokba, mert így teljesen beindultok rá?
És van olyan hogy mondjuk sz*pni nem akarjátok csak kézzel vagy csak normál szexet, orálisat nem?
Egyik barátom mondta hogy őt szexben nők ritkán elégítik ki szájjal, és ő ezt nem érti miért. Nekem meg pont fordítva, ahogy meglátnak meztelenül azonnal ezzel kezdik, sőt legtöbbször azt is kérik (!) hogy élvezzek a szájukba.
Mivel más pasik péniszét nem látom így nem tudom hogy mi a különbség ami ezt a szex közbeni különbségeket okozzák nőknél.
Nőként hogy látjátok ezt? Sz*páshoz nagyobb vágyat mi okoz bennetek?
# 1
bocs :D
most jutott eszembe de tényleg kíváncsi vagyok
Nem baj az, a legjobb dolgok itt mindig hajnalban jönnek. 🤣
# 3
és mi az amitől szebbnek látsz egy péniszt egy másiknál?
Nincs összefüggés a pénisz külalakja és a szexuális vonzalom között.
Ha tiszta, akkor már oké. Esetleg ha orális szexről van szó, ne legyen nagyon nagy a dzsungel, ennyi.
Ugyan ezért nem jön be a farokküldés, nem izgatja fel a nőket.
az azert nem art ha szep nagy es jo vastag a pasi kukija!
mint sokat tapasztalt mondom!
39N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!