Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ruha felsőn áttetsző mellbimbó mennyire jön be nektek?Esetleg zavarba ejtő randin vagy barátnőtöknél?
Általában nem hordok melltartót,főleg nem jóidőben,pláne nem nyáron:)Szerintem nagyon szép és formás cicim van,mindenféle túlzás nélkül,nem lógnak,feszesek és úgy gondolom többek közt erre a testrészemre is büszke lehetek:)Így nem is szeretem takargatni kint az utcán sem,függetlenül attól hogy biztos megoszlanak a vélemények erről de érdekelne hogy a pasiknak ez mennyire tetszik vagy inkább zavaró?
Akár ismerkedés,randinál,vagy akár a saját barátnőtöknél?
Persze, szép az is!! Nem is azért írtam mert az nem szép!
Csak a ruhán keresztül egy felfelé álló vagy előre álló mellbimbó mutat jól. Attól még nagyon is tud szép lenni egy lógó mell.
#11 vagyok
Jaa értem. Amúgy ahogy megfigyeltem, lógó mellből is kétféle van: vagy lógnak, de a bimbok még hegyesen előre néznek, vagy annyira lóg már, hogy a bimbók is lefelé lógnak. Fiatal csajon is láttam már az utóbbit, de izgató volt nagyon.
Amúgy most nyáron strandolásnál megfigyeltem, hogy a legtöbb nőnek lógnak a mellei, a fiataloknak is. Bikini melltartóban is jól látható ez. Ritka, akinek tényleg feszes. Szóval teljesen természetes ez, ha lógnak, nem tudom sokan miért fogják fel tragédiának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!