Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero csajok, volt már olyan, hogy kíváncsiságból barátnőtök nunciját nyalogattátok?
Kérdező, azért ezen mások elgondolkodnának, hogy most akkor mi a status quo a saját önképükkel kapcsolatban. Hogy akkor most melyik csapatban is játszanak igazából csak mondjuk eddig még nem realizálták magukban.
A kérdésre válaszolva, szerintem ilyeneket főleg azok tesznek akik nem biztosak a hovatartozásukban és így akarnak megbizonyosodni róla.
Nem kell elgondolkodnom.
Ahogy érzed, de a leírt történetedből erősen az szűrhető le, hogy van ott valami biszex hajlam vagy látens homoszexualitás.
Teljesen 100%-ig heteró nem csinálni ilyesmit, legfeljebb azok akik még nem jöttek rá, hogy igazából micsodás/kicsodák.
És nem akarok vitát szítani köszi.
Akkor nem tudom, hogy miért erősködsz.
Ki mondta, hogy erősködök? Én csak kifejtettem egy vélemény. Ha nem tetszik nem kellene olyan dolgokat nyilvánosan kiírni amire olyan vélemények is érkezhetnek amik nem a szájízednek valóak. Pont.
További szép napot.
De már milliószor elmondtam, hogy nem vagyok biszex, sem meleg.
Mindenki azt gondol amit akar. Ennyi, vége, Konyec.
Részemről itt van lezárva. Legyen szép napod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!