Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha öltözőben-zuhanyzóban vagytok, megnézitek más férfiak testét, izomzatát, péniszméretét, fanszőrzetét kíváncsiságból?
Én megnézem, nem tudom ebben mi a nagy szám. Nem vagyok homokos, de azért odanézek. Eleve a férfiak többsége egy szál f@szban járkált és beszélgetett másokkal a konditerem öltözőjében, tusolójában, amikor jártam. Feszítettek a tükör előtt stb.
Uszoda, gyógyfürdő öltözőjében meg öregemberek járkálnak meztelenül, beszélhetnek, üldögélnek, tusolnak, semmi szégyenérzet. Akkor én miért szégyellném magam?
Odanézek, innen tudom, hogy kinek mekkora a farka, ez szerintem minden férfit érdekel, hogy hogy áll a többi a mérettel, sokszor láttam hatamas (nem is kemény) cerkákat konditerem öltözőjében, azoknak a tulajdonosai kifezetten büszkének tűntek, mintha direkt lassan öltöztek volna át.
Nyilván aki nem volt katona, az el se tudja képzelni, hogy más férfiakkal tusoljon és abban semmi homo dolog nincs. A mai fiúk meg nem voltak katonák, szégyellősek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!