Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom kiverni neki, milyen technika vállna be?
Figyelt kérdés
Eddig mindenki viszonylag hamar elment mikor kivertem neki. A barátomnál viszont sosem sikerult meg pedig mar jo ideje egyutt vagyunk. Egyebkent maganak is sok ido allitasa szerint, elottem is csinalta mar es rettento sok ido
Szerintetek mit kellene valtoztassak?
Nem kerek oltogato kommenteket, en tenyleg szeretnem ha sikerulne kezzel is elmennie nalam
2021. júl. 30. 16:48
21/28 anonim válasza:
10 perc szerinted sok :O xd ilyet se hallotam meg felora se sok mivel sexre edzett
22/28 anonim válasza:
Nekem sem megy elmenni, ha más csinálja. Ettől még kíván téged, csak valamiért nehezebb, ha más csinálja.
23/28 anonim válasza:
Verd ki az enyémet, ha sikerül, akkor nem veled van a baj! :)
24/28 anonim válasza:
Itt valamilyen pszihologiai gát, netán valamilyen speciális anatomiai helyzet van, mert a farokverés nem bonyolult mutatvány. Ha egy átlag nő megfogja egy férfi péniszét vagy a golyóit, és a férfi nem tudja, vagy nem akarja visszafogni magát, akkor pusztán a fogástól, szorítástól 2 percen belül orgazmus van. Valójában nadrágon keresztül is simán.
25/28 anonim válasza:
24# Mi vagy te, tizenkét éves gyerek?
28/28 Ozmi válasza:
Használj masszázsolajat vagy babaolajat, ne verd a farkát hanem masszírozd, foglalkozz a golyókkal is, simogasd a gátat és az ánuszt is, ha nincs ellenére és ha te sem undorodsz tőle óvatosan ujjazd meg, masszírozd a prosztatáját. Ha ez sem jön be neki akkor reménytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!