Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom kiverni neki, milyen technika vállna be?
Figyelt kérdés
Eddig mindenki viszonylag hamar elment mikor kivertem neki. A barátomnál viszont sosem sikerult meg pedig mar jo ideje egyutt vagyunk. Egyebkent maganak is sok ido allitasa szerint, elottem is csinalta mar es rettento sok ido
Szerintetek mit kellene valtoztassak?
Nem kerek oltogato kommenteket, en tenyleg szeretnem ha sikerulne kezzel is elmennie nalam
2021. júl. 30. 16:48
1/28 anonim válasza:
Ami nem megy nem kell erőltetni. Szex vagy orál miért nem jó?
2/28 anonim válasza:
Mivel mindenki másképp szereti, így elég nehéz konkrét dolgot mondani ezzel kapcsolatban.
3/28 A kérdező kommentje:
Teljesen jo,csak erdekel ez a resze is
Azt hiszem en csinalom rosszul hogy nem jott eddig ossze...
2021. júl. 30. 16:50
4/28 anonim válasza:
Valszeg nem jössz be neki, ezért nem izgul fel annyira
5/28 anonim válasza:
Azt nem értem, hogy ha nem csinálod jól, akkor miért nem segít? Kommunikáció mindennek az alapja.
7/28 A kérdező kommentje:
Írtam hogy még magának is rettentő sok idő....10-20 akár fél óra is mire elmegy kezzel
Egyebkent szexkor jo idoben megy el, azzal nincs gond
#4 egy gyoker vagy:D nem a felizgulasaval van baj
2021. júl. 30. 16:59
8/28 anonim válasza:
Nálam az szokott bejönni, ha lassú egyenletes mozdulatokkal csinálja a csaj. Inkább a kezedet csúsztasd le és fel a dákóján, ne a bőrt rángasd és úgy általában véve, ne legyél túl durva, az kellemetlen tud lenni. Még két tipp: egy ujjal próbált meg cirógazltni a fitymafékjét, az elképesztő érzés, meg az is segíthet, ha gyengéden nyalogatod/szopogatod a golyóit miközben vered neki.
9/28 anonim válasza:
Ha szexkor jókor megy el, akkor csináljátok azt. Pasiként engem nem szokott nagyon feldobni, ha kiverik nekem. #5-ös voltam
10/28 anonim válasza:
"maganak is sok ido allitasa szerint, elottem is csinalta mar es rettento sok ido" Ebböl indulj ki! Ha sajátmagának is nehezen megy, pedig folyamatosan tudja változtatni a szoritás erösségét, az ütemet stb. ahhoz, hogy a legjobb legyen neki akkor ezzel nehezen tudod felvenni a versenyt. De az is lehet, hogy valamiért gátlásos ha látod és azért rettentö sok idö olyankor. Ne vádold magad, ne tekintsd teljesitendö feladatnak. Legyen inkább mindkettötöknek laza játék. Lehet, hogy ugy sikeresebb leszel, lesztek. Ne hajts arra, hogy elélvezzen, hanem csak izgato játék, akármi is a kimenete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!