Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, lányok mitől lesz jópasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, lányok mitől lesz jópasi egy jópasi , mi az ami számít ahhoz hogy kalandozzatok vele?

Figyelt kérdés

Mármint pl tinder ugye .... arra ne mondjátok, hogy a kisugárzása meg a kiállása jó volt.... mert azt nem látod a képen :D Szóval mi számít már jóképűnek pl? vagy jó teste van? vagy akárminek mi az a szint?

Van egy volt kollégám pl 40 év körüli már , még mindig tinderen szórakozik és húzogatja a csajokat , mert az átlagnál jobb pasi.... csak nem értem , hogy ezt akarjátok? Ránézésre értelmes csajok is csurgatják a nyálukat utána, tinderről meg látom ugyanazok akik nálam felugranak néha sorban az ismerősei és likolgatják a képeit amit feltölt facebookra.... Egy farka van neki is , többen nem férnek el rajta.... Meghúz titeket aztán egy hét múlva lehet már jön is a másik, ez jó nektek? Ez elég nektek?

2021. júl. 30. 13:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha te nő lennél és 100 kérő közül választanál melyiket választanád? A tinder eléggé "vizuális" mert a külsőt látják legelőször. Szóval ha inkább a személyiségeddel, kisugárzásoddal szeretnél érvényesülni akkor ne tinderezz, hanem próbáld élőben.
2021. júl. 30. 13:37
 2/7 A kérdező kommentje:

Nekem nincs olyan ismerősi köröm ahol ez lehetséges lenne... nem csak ismerősök nincsenek ilyenek, de még csak nem is tudnám elrángatni se őket olyan helyre ahol lehet ismerkedni, mert konkrétan haverom nem is akar ismerkedni (egyedülálló szűz a srác 31 éves mint én)

Munkahelyen meg legutoljára 4-5 éve volt alkalmam normális ismerkedésre abból többé kevésbé lett is valami, jelenleg olyan helyen dolgozok ahol 3 kollégám van pl ebből 2 férfi egy nő , annak is van gyereke/családja....

Tehát szívócsövön vagyok, marad a tinder meg badoo....

2021. júl. 30. 13:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez csak duma, ha akarnál tudnál személyesen ismerkedni.
2021. júl. 30. 13:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Te hány nőt szedtél fel úgy hogy épp sétáltál az utcán egyedül és szembejött veled és már téged akart abban a pillanatban ? :D
2021. júl. 30. 13:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
#4 Abban a pillanatban, nem akarsz te egy kicsit túl sokat? 😂 Le ne szopjon az utcán a csaj miután ráköszöntél? 😂
2021. júl. 30. 13:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Legyen spirituális.
2021. aug. 1. 18:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem látod a képen a kisugárzását??? Te hülye vagy?? Akkor még is mi a f@szt látnál ha nem a kisugárzását? A teljes személyiség látszik egy képen. Kamasz koromban azzal mókáztam, hogy jóságot, iqt, szexualitás mértékét, bölcsességet, pszichopataságot, meg egyéb bolondságokat mértem az emberekből kép alapján.
2021. aug. 1. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!