Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha 24 évesen még szűz vagyok? L
Teljes mértékben, a kornak semmi köze hozzá, még akkor sem, ha azt hiszed, le vagy maradva.
A fontos az, hogy akkor és azzal veszítsd el, ahogy te szeretnéd, külső nyomás nélkül, a saját ritmusodban és általad választottal. Bárki bármit mond, nincs abban semmi rossz, ha még szűz vagy és ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak.
22/F (szintén szűz, még nem találtam meg, akivel szeretném)
Ezek szerint az ivarérésedtől számított 10 év alatt sem sikerült egy férfival olyan intim közelségbe kerülni, hogy beengedd a testedbe.
Ez már kezdi elérni a nemnormális szintet, igen.
Ha ronda vagy akkor igen, normális
Ne aggódj enis ronda vagyok 43 F és szintén zenész
Sajnos a szép embereknek áll a világ ezt el kell fogadni
Ez csak a nyolcvanadik ilyen kérdés.
A válaszok is ugyanazok lesznek rá.
Mi baj lenne ezzel?
Nem hiszem hogy jobb részegen egy buliban teherbe esni vagy az első jött-ment kiéhezett fiúval megbaszatni magad.
És azokkal sem ajánlott akik most privátban felajánlják hogy orvosolják a "problémát"
Persze.A második szomszédom egy 50 éves szűz nő.Az anyjaval él.
Teljesen normális.Nem minden ember akar kapcsolatban elni.
Neked ez jutott.
Kerteszked,találj vmi hobbyt,foglald le magad valamivel.A szex nemis annyira jó.Kifáradsz,leizzadsz isteni érzés,leírhatatlanul.Szerintem túl van pörgetve.Ne foglalkozg vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!