Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatba belemenni mennyire jó döntés?
Elsősorban nőktől kérdezem, mert elvileg általánosságban véve mi választjuk el a szexet és az érzéseket egymástól nehezebben.
Értelemszerűen ha ezt a kérdest itt kell feltennem, eddig csak rendes, komoly kapcsolataim voltak, de most adódott egy ilyenre lehetőség egy közelebbi ismerőssel. Nem mondanám,hogy barátok vagyunk, de szoktunk viszonylag gyakran beszélni mindenféléről, valamilyen szinten tehát törődünk egymással és nyilván szexuálisan is vonzódunk egymáshoz. Csak attól tartok, hogy ha belemegyek, mi van ha ez (egyoldalúan) átfordul valami többe.
Én nőként nem lennék rá képes, tudom magamról, hogy érzéseket kezdenék táplálni.
Az ember nem tudja elhatározni, hogy nem lesz szerelmes,az jön magától.
Nők tipikusan azzal mennek bele szinte csak szexen alakuló kapcsolatba, aki férfiként legjobban bejön nekik. Szeretnének tőle többet.
A szexkapcsolat az olyan nőnek ajánlott leginkább aki már elvált, gyerekes, rájött arra, hogy szolid férfiak sem akarják komolyabban megbecsülni (házasság, gyereküket apjukként nevelni), akkor meg már inkább menő pasasokkal érdemes kellemes hónapokat tölteni.
45F
Nekem nemrég lett vége egy egyéves ilyen kapcsolatnak.
A lány mindig is tagadta, hogy lennének érzései felém, de szerintem kicsit hazudott magának. Nekem nulla érzésem volt fele, csak jó volt a szex.
Azért lett vége, mert már nekem hiányoztak az érzések. Sosem hittem volna, hogy ezt írom, de tényleg.
Megismertem egy lányt, összejöttem vele, így lett vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!