Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok milyen tempójú szexet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok milyen tempójú szexet kedvelitek leginkább?

Figyelt kérdés
Múltkor egy csajnak nagyon valami újat akartam adni és ezért olyan gyorsan dugtam ahogy csak bírom szuflával, mivel nincs nagy farkam, csak sokan mondják, hogy ezt a nyúl reszelést nem szeretik, de akkor melyiket?Gondolom nem is lassút, mivel ahogy egyre inkább élvezzük annál tempósabb, de akkor a túl gyors sem jó?
2021. júl. 28. 21:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Milyen tempójú szex?!

Jó ég tudja, nincsen sok tapasztalatom. Nem nagyon értem rá pasizni, a létfenntartásomat kellett mindig valahogyan megoldanom egymagamnak.

(Plusz olyan élethelyzet is előállt, amikor egyáltalán nem gondolhattam a "szórakozás" eme formájára.)

Szerintem inkább az ismerkedésnek a tempóját kellene ügyesen kipuhatolni - amíg a testbeszédét egészen ki nem ismered.

Konkrét időpontot nem tudnék mondani, mert mindenkinél más az elvárás.

2021. júl. 28. 23:54
 12/15 anonim ***** válasza:
83%

Én csak akkor szeretem a vad kefélést ha erre utasítom a pasimat.

Amúgy a lassú, szenvedélyes szeretkezést szeretem és ha egyből elkezdene vadul dugni lerúgnám magamról. Kb ennyi.

2021. júl. 29. 00:06
 13/15 anonim válasza:

Én személy szerint nagyon élvezném gyorsabb tempóban, de nem vagyunk egyformák.

Viszont szerintem látni a másikon h mi esik jól neki mi nem. Illetve engem izgat a beszélgetés is közben. Szóval szépen finom rá lehet kérdezni is.. :)

2021. júl. 29. 00:59
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt mondja a csaj hogy ne hagyd abbaakkor gyorsabban xD
2021. júl. 29. 06:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Én pl azt szeretem, ha húzza a hajamat, közben fogja a nyakamat, és iszonyat erősen dug. Ès ez lehet olykor gyors, lassú…
2021. júl. 31. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!