Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok milyen tempójú szexet kedvelitek leginkább?
Figyelt kérdés
Múltkor egy csajnak nagyon valami újat akartam adni és ezért olyan gyorsan dugtam ahogy csak bírom szuflával, mivel nincs nagy farkam, csak sokan mondják, hogy ezt a nyúl reszelést nem szeretik, de akkor melyiket?Gondolom nem is lassút, mivel ahogy egyre inkább élvezzük annál tempósabb, de akkor a túl gyors sem jó?2021. júl. 28. 21:48
1/15 anonim válasza:
Fel kell venni a ritmust.
Ész nélkül döfködni mindenki tud. Szeretkezni már csak kevesen.
2/15 A kérdező kommentje:
De a ritmust én adom mint pasi
2021. júl. 28. 21:51
3/15 anonim válasza:
Csak hiszed hogy te adod bogárkám..
5/15 anonim válasza:
A ritmust nem te adod, mint pasi…
Maradjunk ennyiben
6/15 anonim válasza:
Én nő vagyok és a nagyon gyorsat szeretem, azt amikor meg fel másodperc sem telik el de már 3x be ki meg csinalta
7/15 A kérdező kommentje:
azt mondják ezt a gyors nyúlbaszást nem szeretik. Vagyis jártassam a csipőmet fel le, össze vissza, mélyen és kicsit?Még akkor is ha rövid a farkam?
2021. júl. 28. 22:55
8/15 anonim válasza:
Kb 1 alkalom lenne veled aztán kuka.
Elvàrom hogy a pasi rám figyeljen és ne mondja meg nekem hogy én mikor hogy szeretem. Azt majd én tudom, ha figyel tudni fogja higy mikor milyen tempóban kell csinálnia.
De ha valaki elkezdene reszelni azonnal ledobnàm magamról, elmenne azonnal a kedven.
Szerencsère kevés ilyen idiótával találkoztam.
9/15 A kérdező kommentje:
Az jobb ha közben kérdezgetem a csajt hogy jó e neki?
2021. júl. 28. 23:22
10/15 anonim válasza:
9
Nem kérdezni kell hanem figyelni rá, a reakcióira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!