Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak olyan dom férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan dom férfiak akiknek bejönnek a bbw alkatú lányok?

Figyelt kérdés
Mi az, amit bevállalnátok egy ilyen lánnyal?
2021. júl. 28. 15:09
 1/5 anonim ***** válasza:

nekem főleg azok

hát mindent amire vevő, elég perverz dolgokat is

2021. júl. 28. 15:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Bejonnek az ilyen lányok. Megbeszélés alapján sok minden ami mindkettőnknek jó.
2021. júl. 28. 15:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem csak az!

Egy ilyet is vettem feleségül, imádom! Vele bármit IS! lehet... Meg is teszem! Mindíg vidám, jókedvű, és bármikor, bárhol, bármilyen dosznóságban benne van! Sokszor ki is provokálja.

2021. júl. 28. 15:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Mennyire BBW az attól függ. Rendben hogy szub a nő de azért nem mindegy hogy 170/160 !
2023. febr. 8. 09:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon bejönnek. Kölcsönös vonzalom esetén benne lennék hagyományos szeretkezésben, a bdsm világán kívül eső dolgokban, de jöhetne verbális alázás, kötözés, bilincselés, facefucking, kényszerítés, igény esetén még erőszakosabb dolgok.
2023. febr. 8. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!