Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek bejönnek az ilyen alkatú nők?
2018. aug. 17. 19:48
1/12 anonim válasza:
kinek a paplan kinek a papné
nekem a nagyfenekű nagy mellűek tetszenek , már ha szép az arca
de az se zavar ha vékony kismell kis fenék
arc a döntő nálam (fizikai vonzalomnál)
2/12 anonim válasza:
Persze hogy be...ez ilyen egonövelő kérdés?;)
3/12 A kérdező kommentje:
Csak kérdeztem, én nem vagyok se magas, se Victoria's Secret modell és a fenekem is nagy. Az álomtestalkat számomra ilyesmi.
2018. aug. 17. 19:54
4/12 StevenUp válasza:
Én kíváncsi lennék hogy honnan akarsz elindulni effelè az alkat felé
5/12 anonim válasza:
Nem rossz, de a feneke nyugodtan lehetne nagyobb, formásabb.
És a keblein is látszik, hogy csak fel van polcolva.
7/12 anonim válasza:
Bejönnek. De ennek a nőnek nem kicsik a mellei.
8/12 anonim válasza:
Igen, nekem nagyon bejönnek az ilyen alkatú nők!
9/12 Gymnospermatophyta válasza:
Nekem annyira nem. Egyrészt mert magas ( én alacsony vagyok ), másrészt mert picit vékony. A mellei viszont tetszenének ( én inkább közepes méretnek mondanám ), hogyha valóban ekkorák lennének. :)
10/12 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!