Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról ha valaki nem szeret csókolózni?
Figyelt kérdés
Nem mondom hogy egyáltalán de inkább aktus alatt meg talikor csók az oké de ilyen hosszabb random csókcsaták nem vonzanak. Velem van a baj vagy másis van így ezzel?2021. júl. 28. 07:52
3/8 anonim válasza:
én sem szerettem soha.
a nyelves csóktól meg egyenesen kirázott a hideg, pedig volt kapcsolatom.
aztán nem rég találkoztam egy férfivel aki valahogy egyből megszerettette velem. nem szándékosan, hanem jött magától
4/8 anonim válasza:
régen szerettem, manapság nem vagyok oda érte, szerintem ezzel nincs gond
5/8 anonim válasza:
en nagyon szeretem es igenylem is. persze megfelelo partner kell hozza, aki szinten szereti es tud is jol csokolozni. nekem hianyozna, nem illenenk ossze azzal, aki nem szeret, meg gondolom, bena is.
6/8 anonim válasza:
Az élet büntetlen öröme közül szükségtelenül lezársz magad előtt egy elég nagy terepet -ez van.
7/8 anonim válasza:
Ha a partnered sem szeret akkor nincs gond. Ha viszont szeret csókolózni (ami szerintem tök jó dolog HA érzelmileg közel vagy a másikhoz akkor pláne) és tessék-lássék csinálod az viszont gond.
8/8 anonim válasza:
Én nem tudnék együtt lenni olyannak, aki nem szeret csókolózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!