Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Zavarja az a lányokat ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarja az a lányokat ha egy új kapcsolatban az első néhány szexet nehezen bírom?

Figyelt kérdés
Lassan csinálnom meg sokszor megállok hogy ne élvezzek el hamar. Ez zavaró a lányoknak?
2021. júl. 28. 07:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

én azt vettem észre, főleg elbeszélgetésekből ismerősök köréből, hogy van az a szint, amikor már nincs türelmed "várni a csodát".

Megértem ezt az aggodalmat a lány oldaláról, főleg amikor már idősebb vagy, tapasztaltabb vagy, már több ezer szexen túl vagy és több év kapcsolatokon és megjön valaki aki egyszerűen béna. Persze adsz neki esélyt, mert nem egy menet után dobod ki, de pár alkalom után már kezdesz ideges lenni, mert te sem vagy fiatal és tapasztalatlan és a pasi sem fiatal... szóval nincs türelmed az elejétől kezdeni, mert ez sokszor csak azt mutatja, hogy a pasi, hiába idős és hiába mondja, hogy tapasztalt, nem tud teljesíteni.

Volt egy csaj barátom, akiről tudtam, hogy nagyon szereti a szexet, olyan kapcsolatokban is volt ami a szexről szólt főleg és utána összejött egy halál aranyos és romantikus pasival és... mivel összejártunk sörözni hamar elmondta, hogy nagyon szereti a pasit, de kvázi még addig sem jutottak el, hogy bedugja neki, mert már a kézfogásra robban és ez már egy hete tart és bakker, hogyan maradjon egy olyan sráccal, akivel még szexelni sem tud, mert odáig nem jutnak el, hogy fél percig dugja őt.

Azt mondom, hogy valszeg én is izgalmamban hamar elsülnék elsőnek, de mivel vagyok annyira tapasztalt, hogy ne jöjjek zavarba, tovább folytassam máshogy és mivel izgalmas az állapot, nem hiszem, hogy sokáig tartana a második menet eljövetele és ott már kevésbé lenne gáz.

Szóval ha a lány látja már, hogy így vagy úgy, tudsz teljesíteni, csak az elején talán idő kell, akkor nem lesz baj.

2021. júl. 29. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!