Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női test vonzóbb mint a férfi test? Női szemmel
Figyelt kérdés
2021. júl. 27. 21:29
3/10 anonim válasza:
Mivel hetero vagyok, ezért a férfi test lesz számomra vonzó, de egy női test is lehet szép.
4/10 anonim válasza:
Nekem nem.
Mármint persze, ha egy gyönyörű alakú nő van előttem hiányos öltözékben (pl edzőterem öltözőjében), akkor azért magamban elismeréssel adózom és megnézem :D Mert ami szép az szép.
De egy igényes férfi test, nyami. Teljesen más a két dolog.
7/10 anonim válasza:
A heteróknak az ellentétes nemű teste tetszik.
9/10 anonim válasza:
Nem.
A férfiak vannak számomra az első helyen. Viszont egy dekoratív, csinos és természetes nőt is szívesen megnézek,főleg ha tényleg nagyon szép. Ennek ellenére nem voltam még soha nővel, de azért fantáziálni szabad. :)
10/10 anonim válasza:
Én viszonylag biszexnek vagyok mondható. Nem is úgy fogalmaznék, hogy vonzóbbak a nők, hanem általánosságban szebbek számomra, gyakrabban elidőzök egy nő látványán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!