Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, eszetekbe jutott már valaha hogy sugardaddytek legyen?
Őszintén szólva sokszor. Azonban nem tudom, hogy jelenleg annyira elkeseredett vagyok-e, hogy belemenjek. Valószínűleg még nem vagyok akkora érzelmi roncs.
De ha egy idősebb férfi mint férfi hívna el randizni stb. és nem úgy, mint aki hosszabb távon fizetne nekem, abban inkább benne lennék. Magyarul egy kapcsolatban. De nekem ne fizessen senki azért, hogy lefeküdjek vele.
#6 vagyok
Bocsi, de nem fogom egyesével leírni privát üzenetben ötvenszer kb. ugyanazokra a kérdésekre a választ.
24 vagyok most.
Hostess voltam egy autókiállításon, ott ismertem meg az egyik 47 éves férfit. Tőle kaptuk az utasításokat, hogy miről mit kell tudni, milyen feladataink vannak stb. Aztán a nap folyamán többször is odajött beszélgetni, este meg elhívott a barátaival egy clubba. Ott ajánlotta fel, hogy több pénzért benne lennék e vele szexben. Akkor az estét nála töltöttem. Volt szex, ő kifizette a megbeszélt összeget. A másik 2 fix férfi is az ő barát társaságából volt. Életszínvonal.. Annyi mindig volt, hogy Bp. egy jó környéken béreltem egy kis lakást egyedül, évente két külföldi nyaralás, szép ruhákat vettem, bár sokszor tőlük kaptam, ruhákat, táskákat, cipőket. Jutott szórakozásra, megélhetésre úgy, hogy nagyon nem kellett nézni ki tudom e fizetni. A hosstess munkát ugyanúgy csináltam tovább, de nagyon sok jó helyre úgy kerültem be, hogy a 47 éves férfi intézte. Havonta kb. 2-300 ezret tudtam félretenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!