Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tudnátok példát írni egy adott szituációban?
Izgatóan határozott mondjuk amikor ülünk egy étteremben, közelebb hajol hozzám, érzem az ajkait a nyakamon és odasúgja, hogy "Nagyon szexi vagy", "Gyönyörű vagy ebben a ruhában" stb. Ez nagyon ki tudnának nyírni... :D
Beképzeltre nehezebb példát mondani. Vannak olyan férfiak, akiknek már a testbeszéde is arról árulkodik, velük nem szívesen kerülik bármilyen kapcsolatba. Egyébként meg úgy tudom elképzelni egy randin, hogy folyton magáról beszél, dicsekszik, nem figyel oda a nőre.
Férfiként válaszolok.
Minden attól függ, hogy milyen kapcsolatban vagytok.
Volt olyan, hogy felhívtam a nő ismerősömet és megkérdeztem, hogy otthon van-e. Otthon volt és közöltem, hogy 15 perc múlva ott vagyok nála. Neki nagyon bejött, hogy nem kérdeztem többet. De ha a második találkozásunk után lettem volna ilyen határozott, akkor az inkább nagyképűség lett volna.
Tehát akkor vagy izgatóan határozott, ha nem teszel fel felesleges kérdéseket.
És akkor vagy nagyképű, ha alaptalan a határozottságod, inkább kérdezned kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!