Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt veled hasonló?
Hát eladó vagyok egy boltban, nagyon sok szabad időm volt mikor nem volt semmi munka és azzal ütöttem el az időt, hogy figyelem a srácokat. Egyik nap is így volt megláttam egy nagyon helyes srácot, aki tőlem kért segítséget.
- Szia, tudnál nekem segíteni? - Ártatlan arca volt, de nagyon zavarban lehetett, mert vörös volt teljesen, ami nekem tetszett.
- Persze. Miben segítsek? -
- Szeretnék vásárolni kotongumit. -
Amikor ezt meghallottam én lettem teljesen vörös.
- Pe..persze. - Odakísértem a polchoz ahol vannak ilyenek, de nem tudott választani.
- Milyet keresel? -
- Hát egy bizonyos méretűt. -
- Mekkora kell? -
- Hát... - Odahajolt a fülemhez és belesúgta. - 19 centisre kéne. - Ez volt az a pont mikor olyan mélyen zavarban voltam, hogy azt sem tudtam, hogy most mi tévő legyek. Elképzeltem, ahogy egy ekkora vasdorongra rá megy a gumi már az lázba hozott.
Lekaptam egy óvszert és odaadtam neki. - Tessék. Itt van szerintem ez neked jó lesz. -
Teljes vörösségben ment a pénztárhoz én meg még mindig ott álltam és képzelődtem sokat.
Kis idő múlva megfordultam és éppen lépett ki a boltból én meg egész munkaidő alatt azon járt az eszem, míg le nem tellett a munkaidőm. Elmentem átöltözni, ahogy levettem magamról a köpenyt meg a nadrágomat láttam, hogy a puncim is sejtette, hogy ez nem akármilyen éjszaka lesz, mert, hogy nagyon fogok masztizni.
Szerintem egyenesebb és udvariasabb módon is letesztelhetné a kérdező hogy tetszik -e az irománya. Minthogy álkérdést tesz fel. Ezzel ellenszenvet vált ki hogy miért lopott az időmből pár percet.
Szóval nem történt ilyen és zavaróan átlagos a stílus.
Minimum irodalmi igényt várnék egy írástól vagy akkor töltsd fel történet-re ott elmegy.
"Szia, ott a harmadik sorban jobbrol van XL-es Durex. A fekete (vagy tudja a jo isten milyen)színu az. "
Oszt csá, el van intézve. Ha meg dugni akarsz, nem kell itt mesélned. Koszonjuk Emese :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!