Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Szexinek találjátok, ha egy (jó) nő meg van bilincselve?
Figyelt kérdés
Akár szexuális jelleggel, akár azért, mert bűnöző.2021. júl. 27. 06:52
1/13 anonim válasza:
Részben igen, mert attól még a lábát használhatja bármire is:).
2/13 anonim válasza:
Persze. Viszont én már többször fantáziáltam arról, hogy egy szexi nyomozó nő megbilincsel tévedésből és aztán engesztelésül leszexel engem. F
3/13 anonim válasza:
Igen, izgató számomra a bilincs egy nőn.
4/13 anonim válasza:
Bilincs-fun vagyok, ezért nekem szexi, izgató, ha egy nő meg van bilincselve, különösen ha jó csaj. Úgy gondolom, hogy a bilincs ékszer a hölgyek számára és a hölgyek szeretik az ékszereket.
5/13 anonim válasza:
ha bűnöző, akkor nem
de szexnél hátrakötözött kézzel szopatás és szex izgató
bár kezek + lábak összebilincselve és szem bekötve izgatóbb
néha belefér
7/13 anonim válasza:
én szexinek találom ha meg van bilincselve egy nő, de azt is ha ki van kötözve.
8/13 anonim válasza:
Mondjuk én nőként kipróbálnám a szexuális jellegű megbilincselést vagy a kikötözést is akár. Izgalmas lehet.
9/13 anonim válasza:
Én szeretem a barátnőmet összebilincselni. (hátul kezek +kezek a bokához láncolva) Szemét bekötni. Póráz a nyakára,aztán kikötni valahova és úgy dugjuk, szopatjuk többen. Mind a kettőnknek izgató. Szereti ha használatra megosztom másokkal és irányítom
10/13 anonim válasza:
Bőven elég egy köntös zsinór!
f.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!