Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tapasztalatotok van a roma lányokkal való ismerkedésben nem roma férfiként?
Semmilyen.Amit hallottam az meg nem futott ki heppy end re.
És legtöbbször nem a nő vagy srac miatt.
Remélem elég pc voltam.
#2 lefordítom nem pc nyelvezettel:
Nem jön ki a magyar a roma kompániájával. Náluk a család a gyenge láncszem,mert ha egy roma nem romával jön össze az szégyent hoz a családra.
Bátyám barátnője az. Gyönyörű lány, tanult, anyukája végtelenül kedves, dolgos asszony. Olyan kicsit, mint egy török lány. Ő is dolgozik rendesen, kézben tartják a pénzügyeket és szerencsére a lánykérés sincs messze.
Én mondjuk rasszista vagyok, de ez a lány teljesen más és tenyleg a tesómhoz való.
Az előző csaja is az volt, na, arról kiderült, hogy sunyiban egyenként kva. Hivatásos. Valami oldalon is fent van/volt. Új pasi, úgy gyerek, van már vagy 8 neki és sajnos tesómtól is.
Amúgy az, hogy romák és magyarok nem jönnek össze egymással, mert nem jönnek ki, ez nem igaz, mert a mi korosztályunkban a 20-30 éves korosztályban rengeteg már a félvér, azaz kevert ember.
Sőt néha még idősebb felnőttekben is előfordul, hogy félig magyar és félig roma keverékek.
Egyáltalán nem a származást kell nézni, vagy arról megitélni embereket, mert a személyiség a fontos, mert minden ember egyedi.
Mellesleg már a mai világban annál gyakoribb lesz a magyarok és a romák keveredésének, mert már sokan nem tudnak az emberek a saját fajtájukon belül összejönni, mert például egy magyar fiú nem kell egy magyar lánynak sem és egy roma lánnyal meg össze tud jönni.
Szóval sokan vannak úgy, hogy a saját fajtájukon belül nem találja meg az ideálját.
9#
A magyar meg a cigány nem külön faj, csak külön nemzetiség. Külön faj az lenne, ha pl egy fókával akarnál összejönni.
Az eredeti kérdésre a válasz: nekem az a tapasztalatom, hogy a roma lányok igenis szívesen összejönnek magyar fiúkkal. Nekem is volt már roma barátnőm és nem volt semmi probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!