Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen ehhez hasonló magyar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ehhez hasonló magyar fórumokat tudtok? 25/L

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy több ismerősöm is mondta már, hogy van ilyen, hogy lányok eladják a használt bugyijaikat pasiknak, és ki szeretném próbálni. Csak nem tudom, hogy milyen fórumokon, és oldalakon mennek ezek a dolgok.

Ti milyen oldalakat tudtok ilyesminek?

2021. júl. 27. 00:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%

Te még mindig az a csaj vagy akinek sürgősen pénz kell?

Írd le privátban mennyi a tartozásod, hova valósi vagy és mennyire vagy bevállalós, lehet hogy ki tudunk találni valamit.

A használt bugyijaidból nem fogod megszedni magad...

2021. júl. 27. 00:11
 2/14 anonim ***** válasza:
88%
Az mennyire szánalmas aki használt bugyiért fizet…… az a legalja…..
2021. júl. 27. 00:15
 3/14 anonim ***** válasza:
27%
Aki megrekedt egy kamasz fiú szintjén, az fizetni fog érte, mert neki ez nagy dolog :DDD De a bugyi árát sem lehet vele visszakeresni szerintem.
2021. júl. 27. 00:17
 4/14 anonim ***** válasza:
55%
Mondjuk az aki sokat ad érte az pláne beteg.
2021. júl. 27. 00:18
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Az indexen és a goldengate-n vannak erre tematikus fórumok, sokan elég "nagyüzemben" csinálják. Arra számíts viszont, hogy előtte-utána képet fognak várni a vevők, s megpróbálnak majd "rádnyomulni" is. Nem úgy működik a piac hogy feladod postán két üzenetváltás után a bugyid előtte-utána kép meg minden nélkül és máris dől hozzád a lé.
2021. júl. 27. 00:47
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Indexen láttam én is ilyet. Viszont kérnek bizonyítékot. Videót vagy képet magadról abban bugyiban.
2021. júl. 27. 01:05
 7/14 anonim ***** válasza:
86%

Enyit tudtál összehozni 25 éves létedre?

Hogy használt bugyikat akarsz eladni?

Hat nem vitted sokra,az már biztos!

2021. júl. 27. 01:15
 8/14 anonim ***** válasza:

Mi a fenének kell valakinek a használt bugyid?

De tök komolyan kérdezem mert nálunk is előjött ez, de nem értem, hogy mit csinálnak vele?

2021. júl. 27. 01:16
 9/14 anonim ***** válasza:
#8 a fehérnemű fetisisztáknak, van aki erre gerjed (egész szép piaca van), s nem a bolti teljesen új bugyira, hanem az "aromás" használt darabokra hajtanak
2021. júl. 27. 01:25
 10/14 anonim ***** válasza:

9

De mi az hogy erre gerjed egy bugyira hogy lehet gerjedni, már az oké ha csajon van egy bugyi, úgy szexi. De mondjuk egy tangára hogy lehet gerjedni, vagy felhúzza magára, vagy mit csinál vele?

De ne akarok offolni ha valaki gondolja írja meg priviben légyszi.

2021. júl. 27. 01:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!