Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok többsége miért azt szereti ha egy fiú minél hamarabb megdugja?
Szerintem nem jó ezt elsietni. Meg nekem nincs is ahoz bátorságom hogy hamar szexeljek egy lánnyal.
De úgy veszem észre hogy a lányok nagyrésze minél előbb akarja.
Baj ha én 5-6 találkozót várnék vele?
Nem vagyunk egyformák. Valakinek ez jön be, valakinek az. Bár személy szerint akiket én ismerek, azoknak a döntő többsége pont, hogy azt utálja, ha valaki pár tali után már dugni akar.
Amúgy meg ne elvek, hanem érzések alapján cselekedj! Amikor úgy érzitek mindketten, hogy na, most már jó lenne, akkor mehet a menet. ;)
Bocs, de honnan veszed ezt a baromságot??? Ugyan a XXI. században vagyunk és nem várunk a nászéjszakáig, de a nők többsége ettől még nem akar dugni az első randin.
Ne minket győzködj hogy te hány találkozót akarsz várni a szex-el hanem majd azzal a lánnyal beszéld meg akivel randizgatsz. Azért persze ha azt látod a lányon már bizony nem lenne ellenére vagy éppen kívánná is a dolgot akkor ne tökölj még rá +2-3 találkozót mert azt fogja hinni töketlen vagy / nem kívánod ezért nem akarod megdugni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!