Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok többsége miért azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok többsége miért azt szereti ha egy fiú minél hamarabb megdugja?

Figyelt kérdés

Szerintem nem jó ezt elsietni. Meg nekem nincs is ahoz bátorságom hogy hamar szexeljek egy lánnyal.

De úgy veszem észre hogy a lányok nagyrésze minél előbb akarja.

Baj ha én 5-6 találkozót várnék vele?

2021. júl. 26. 16:37
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Majd megcsinálja helyetted más a csajt. Te meg filózhatsz tovább.
2021. júl. 26. 16:40
 2/6 anonim ***** válasza:
64%

Nem vagyunk egyformák. Valakinek ez jön be, valakinek az. Bár személy szerint akiket én ismerek, azoknak a döntő többsége pont, hogy azt utálja, ha valaki pár tali után már dugni akar.

Amúgy meg ne elvek, hanem érzések alapján cselekedj! Amikor úgy érzitek mindketten, hogy na, most már jó lenne, akkor mehet a menet. ;)

2021. júl. 26. 16:47
 3/6 anonim ***** válasza:
92%

Bocs, de honnan veszed ezt a baromságot??? Ugyan a XXI. században vagyunk és nem várunk a nászéjszakáig, de a nők többsége ettől még nem akar dugni az első randin.

Ne minket győzködj hogy te hány találkozót akarsz várni a szex-el hanem majd azzal a lánnyal beszéld meg akivel randizgatsz. Azért persze ha azt látod a lányon már bizony nem lenne ellenére vagy éppen kívánná is a dolgot akkor ne tökölj még rá +2-3 találkozót mert azt fogja hinni töketlen vagy / nem kívánod ezért nem akarod megdugni.

2021. júl. 26. 16:48
 4/6 anonim ***** válasza:
84%
Egyáltalán nem azt szeretjük ha minél hamarabb megdugnak, pont hogy ellenkezőleg. De én úgy gondolom hogy felesleges előre megtervezni hogy majd csak a 6. alkalom után történik meg, ha két ember kívánja egymást akkor minek tökölni? Arról nem is beszélve ha vágyik már rád a lány és jelet is ad arra hogy készen áll a szexre te pedig elutasítod akkor vagy azt hiszi hogy nem kívánod vagy pedig azt hogy nincs elég vér a pucádban kezdeményezni.
2021. júl. 26. 17:13
 5/6 anonim ***** válasza:
95%
Ha túl sokáig várna a dologgal a pasi, a végén még azt hinném, hogy nem is akar megb***** (: L
2021. júl. 26. 17:15
 6/6 anonim ***** válasza:
85%
Ez nagyon alkalom/személy függő. Lehet valakivel hónapokig chatelni majd jó párszor találkozni aztán lefeküdni. Majd kiderül van rajtad kívül 6 ilyen. De lehet pár óra beszélgetés után első randin lefeküdni. Az eredmény lehet ugyanaz. Nem lehet általánosítani manapság. A régi hagyományok elveszőben vannak. Persze az ajtóstól a házba dolog többnyire nem működik. Dolgozni mindig kell, valamit valamiért... :D
2021. júl. 26. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!