Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vékony alkatú fiú tud vonzó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony alkatú fiú tud vonzó lenni?

Figyelt kérdés
Magassága átlag feletti, háta válla felé szélesedik. Arca hosszúkás, helyes. De nem sok izom van rajta és vékony. Ez mennyire vonzo/nem vonzó?
2021. júl. 26. 09:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem vonzó
2021. júl. 26. 09:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem vonzó ha valaki vékony, nekem nem férfias látvány.
2021. júl. 26. 09:33
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
Nekem nem vonzó, de sok nőnek be fogsz jönni.
2021. júl. 26. 09:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak és kizárólag a vékonyság vonzó, de az itteni "túl vékony vagyok" picsogókról legtöbbször kiderült, hogy nem is vékonyak, csak pont olyan nőknél próbálkoztak, akiknek 100 kiló felett kezdődik a férfi (izom vagy zsír, tökmindegy). Múltkor küldött egy srác képet, hogy állandóan leszólják a vékonysága miatt. Nekem meg mínusz 10 kilóval jobban tetszett volna.
2021. júl. 26. 10:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem túl férfias megjelenés, de egy férfi "vonzereje" csak kisebb részben a külseje. Sokkal többet számít a stílus, kisugárzás, személyiség - ezekkel nagyon sok minden kompenzálható.
2021. júl. 26. 11:42
 6/7 anonim ***** válasza:
49%
A meleg rovatban sikered lenne.
2021. júl. 26. 12:07
 7/7 anonim ***** válasza:
25%
Fenn is írták. 100 fölött kezdődik a férfi. Egy nő Mit fogjon egy kis csontvázon? Hiába tudsz lecsúszni a hengeres gyerekcsúzdán, az kevés.
2021. júl. 26. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!